Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mansory μεταμορφώνει μία BMW σε Rolls-Royce!

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mansory μεταμορφώνει μία BMW σε Rolls-Royce!

ΝΕΑ

Η Mansory μεταμορφώνει μία BMW σε Rolls-Royce!

ΝΕΑ

H γερμανική εταιρεία τροποποίησης premium αυτοκινήτων σκοπεύει να κάνει μία BMW 7 αγνώριστη και έχει ήδη ξεκινήσει.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η Mansory άρχισε να πειράζει τη Σειρά 7, τοποθετώντας ζάντες FD.15, διαμέτρου 22 ιντσών. Σκοπός της ήταν να ενισχύσει το στυλ και την παρουσία του γερμανικού μοντέλου, αλλά κατέληξε να μοιάζει στο πλάι περισσότερο με Rolls-Royce και Maybach.

Το ντιζάιν αυτής της ζάντας έχει τη μορφή δίσκου, σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αρκετά μοντέλα της Rolls-Royce.

Η BMW Σειρά 7 είναι πανομοιότυπη με την αμιγώς ηλεκτρική i7. Αυτόματα λοιπόν, κατανοούμε πως η μετατροπή της Mansory στις ζάντες αφορά και τα δύο μοντέλα, εφόσον ένας κάτοχος θέλει να προσθέσει τις FD.15.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι άγνωστες πάντως, με τη Mansory να έχει χρησιμοποιήσει αυτές τις ζάντες σε πληθώρα premium μοντέλων που έχει βελτιώσει και τροποποιήσει. Μερικά παραδείγματα είναι οι Bentley Continental GT, Mercedes-AMG G63 και Cadillac Escalade.

Σε καθένα από αυτά, ο χρωματισμός ήταν ξεχωριστός και τώρα για την BMW 7, η Mansory προτείνει τις ασημί ως το ιδανικό χρώμα για το ύφος του γερμανικού μοντέλου.

Advertisement

Η εταιρεία τροποποίησης και βελτίωσης αυτοκινήτων, προτείνει επίσης σε κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει μαζί με τις ζάντες και αποστάτες 10 χιλιοστών, ώστε οι τροχοί να εκτεθούν ελαφρώς. Αλλά και για να αποκτήσει η 7άρα ένα πιο σπορ ύφος, αλλά και για να φαίνονται καθαρά οι ζάντες FD.15.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν η Mansory σκοπεύει να περάσει ένα ολόκληρο νέο κιτ βελτίωσης στο σεντάν της BMW. Ωστόσο, δύσκολα θα κρατηθεί από το να προσθέσει και άλλες αναβαθμίσεις.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes S-Class της Mansory ταπεινώνει ακόμα και Lamborghini
Αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3 για την BMW Σειρά 7 (+video)
Οδηγούμε την BMW i7 M70 xDrive στην Πορτογαλία