Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes S-Class της Mansory ταπεινώνει ακόμα και Lamborghini

Ελλάδα 20:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes S-Class της Mansory ταπεινώνει ακόμα και Lamborghini

ΝΕΑ

Η Mercedes S-Class της Mansory ταπεινώνει ακόμα και Lamborghini

ΝΕΑ

Η Mansory ασχολήθηκε με μια ακόμα Mercedes-AMG S-Class και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό… και ακριβό!

Advertisement
Advertisement

H σχέση της Mercedes-AMG με τη Mansory είναι ιδιαίτερα στενή καθώς η premium εταιρεία βελτιώσεων έχει ασχοληθεί ουκ ο λίγες φορές με τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της S-Class να πέσει στα χέρια των ανθρώπων της Mansory οι οποίοι θέλησαν εκτός από το εικαστικό κομμάτι να δώσουν και εκρηκτικές επιδόσεις στο πολυτελές sedan.

Σε πρώτη φάση, η Mansory θέλησε να διαχωρίσει τη συγκεκριμένη S63 E Performance από τις υπόλοιπες S-Class με τις οποίες είχε ασχοληθεί. Για να το κάνει αυτό επέλεξε ένα ιδιαίτερο πακέτο αναβαθμίσεων που περιλαμβάνει επανασχεδιασμένες γρίλιες στο εμπρός μέρος της μάσκας με μεγαλύτερα ανοίγματα για την εισαγωγή αέρα, καπό από ανθρακονήματα, ειδικά σχεδιασμένα DRL φώτα και πίσω φώτα σε στυλ Formula 1 μαζί με τον τεράστιο διαχύτη.

Advertisement
Advertisement

Η εντυπωσιακή σπορ εμφάνιση συνοδεύεται από σημαντική αναβάθμιση στην απόδοση. Το υβριδικό σύνολο της S 63 E Performance αποτελείται από τον V8 κινητήρα 4.0 λίτρων τούρμπο και έναν ηλεκτροκινητήρα. Το σύνολο έχει αποκτήσει ακόμα περισσότερη ισχύ και ροπή. Η δύναμη πλέον φτάνει τους 880 ίππους και η ροπή αγγίζει τα 1.490 Nm. Αυτό μεταφράζεται με 0-100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 320 χλμ./ώρα.

Αυτά τα νούμερα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά καθώς μπορούν να κάνουν ακόμα και μια Lamborghini Aventador να μείνει πίσω. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτές οι επιδόσεις συνοδεύονται από τεράστια άνεση και πολυτέλεια την οποία κάθε άλλο παρά έχει ξεχάσει η Mansory. Η τιμή της Mercedes-AMG S63 E Performance φτάνει περίπου τις 260.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το δημιούργημα της Mansory θα είναι τσουχτερό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κάντο όπως στα κινητά: Αναβάθμιση της μπαταρίας για την Mercedes EQS SUV
H νέα Mercedes CLA διαθέσιμη και στην Ελλάδα (+τιμές)
Με νέο λογότυπο πωλούνται πλέον τα μοντέλα της Mercedes-AMG

Advertisement