Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mansory έβαλε χέρι και στη Ferrari Monza SP2!

Ελλάδα 13:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mansory έβαλε χέρι και στη Ferrari Monza SP2!

ΝΕΑ

Η Mansory έβαλε χέρι και στη Ferrari Monza SP2!

ΝΕΑ

Ο γνωστός βελτιωτικός οίκος «πείραξε» το ιταλικό supercar, ανεβάζοντας και την ιπποδύναμή του.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να πουν τι νέο υπάρχει σε αυτή την εξωτική Ferrari, επομένως θα πρέπει να αναφέρουμε τη νέα αεροτομή στο «πηγούνι», τα εξαρτήματα στις πλαϊνές ποδιές, τα καλύμματα των καθρεπτών και το διαχύτη με την πιο επιθετική εμφάνιση.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η Mansory «κούρεψε» λίγο την απόσταση από το έδαφος και τοποθέτησε μερικά πρόσθετα DRL στην μπροστινή μάσκα.

Advertisement
Advertisement

H Monza ήταν βαμμένη κίτρινη, πιθανότατα κατευθείαν από το εργοστάσιο του Μαρανέλο, και έρχεται με μια μαύρη λωρίδα που διατρέχει το καπό από το ένα φτερό στο άλλο. Εξωτερικά διακρίνονται περισσότερες μαύρες πινελιές και το εσωτερικό αντικατοπτρίζει αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό με ένα μαύρο κάθισμα οδηγού και ένα κίτρινο για τον συνοδηγό και τα δύο με ενσωματωμένα μαύρα προσκέφαλα διακοσμημένα με κίτρινα λογότυπα Ferrari και κίτρινες ζώνες ασφαλείας.

Η Monza SP2 βασίζεται στην 812 Superfast, που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί τα ίδια υποστρώματα και τον ατμοσφαιρικό V12 των 6,5 λίτρων τοποθετημένο μπροστά από την καμπίνα επιβατών.

Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Mansory, η ιπποδύναμη έχει αυξηθεί κατά 19 ίππους, σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο, από 799 σε 818 hp, με 740 Nm ροπής. Δεν ανακοίνωσε τις επιδόσεις, αλλά η original Ferrari, επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 300 χλμ/ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mansory έκανε την Urus υπερόπλο!
Η Porsche 911 της Mansory αποδίδει 900 ίππους
Ένα ακόμη τουμπανιασμένο Range Rover από την Mansory

Advertisement