Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μάχη της λωρίδας είναι απρόβλεπτη… (+video)

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μάχη της λωρίδας είναι απρόβλεπτη… (+video)

ΝΕΑ

Η μάχη της λωρίδας είναι απρόβλεπτη… (+video)

ΝΕΑ

Αυτά γίνονται όταν παλεύουν σε δημόσιο δρόμο για μία λωρίδα ένα pickup με ένα Chevrolet Spark.

Advertisement
Advertisement

Συγκρούσεις, ατυχήματα και συμβάντα έχουμε κάθε μέρα στους δημόσιους δρόμους. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα, όπου ο Κ.Ο.Κ. έχει… διακοσμητικό ρόλο, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τί σημαίνει «μαγκιά», πονηριά και επιβλητικότητα με το αυτοκίνητο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλα είναι άξια προσοχής και ανάλυσης. Το συγκεκριμένο όμως ανόητο ατύχημα που έγινε σε δημόσιο δρόμο του Κράκσβιλ στο Τενεσί, αξίζει πέρα για πέρα μίας αναφοράς.

Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε δύο οδηγούς οι οποίοι προτίμησαν να βάλουν τον εγωισμό τους πάνω από την ασφάλεια, καθώς κανένας εκ των δύο δεν ήθελε να κάνει πίσω σε αυτή τη… μάχη της λωρίδας.

Advertisement
Advertisement

Στο βίντεο, γίνεται εμφανές αυτό και το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό, αλλά και ανακουφιστικό που τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Το Chevrolet Spark έκανε μία περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, πριν καταλήξει στην άκρη του δρόμου, με κάποιον θαυματουργό τρόπο χωρίς σημαντική ζημιά στο αμάξωμα και τον οδηγό.

Το βίντεο κόβεται από την κάμερα του pickup, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο το τί συνέβη από εκεί και ύστερα. Ωστόσο, στα social media από όπου ξεκίνησε μία συζήτηση σχετικά με το ενδεχόμενο η όλη κοκορομαχία να είχε ξεκινήσει μεταξύ των δύο οδηγών νωρίτερα από όσα βλέπουμε.

Advertisement

Εμείς οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε με αυτό το αντιπαράδειγμα, ότι η «μαγκιά» και ο εγωισμός στο δρόμο μόνο άσχημη κατάληξη μπορούν να έχουν.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό συμβάν:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως ένα ατύχημα έκανε παγκοσμίως γνωστή την Rimac (+video)
Απίστευτο ατύχημα: Οι… μαγκιές εδώ πληρώνονται! (+video)
Το ατύχημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ! (+video)