Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο ατύχημα: Οι… μαγκιές εδώ πληρώνονται! (+video)

Ελλάδα 12:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο ατύχημα: Οι… μαγκιές εδώ πληρώνονται! (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο ατύχημα: Οι… μαγκιές εδώ πληρώνονται! (+video)

ΝΕΑ

Οι σφήνες των μοτοσικλετών ανάμεσα στα αυτοκίνητα είναι ένα «σπορ» που ανθεί στην χώρα μας και κρύβει ιδιαίτερα μεγάλους κινδύνους.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα πρόσφατο περιστατικό, η απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός μοτοσικλετιστή οδήγησε σε μια τρομακτική σύγκρουση, με αποτέλεσμα να σπάσει πάνω από 20 κόκκαλα.

Ο αναβάτης, που επέβαινε σε μια Honda CBR600RR, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό GMC Sierra pickup, γεγονός που καταγράφηκε σε βίντεο που μοιράστηκε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά την επιβίωσή του, η σύγκρουση ήταν εξαιρετικά βίαιη, αφήνοντας άναυδους τους θεατές. Στο video βλέπουμε τη στιγμή που χάνει τις αισθήσεις του αφού προσπαθεί να περάσει ανάμεσα από ένα φορτηγό και ένα αγροτικό με ταχύτητα 140 χλμ/ώρα.

Advertisement
Advertisement

Ο μοτοσικλετιστής, με τον λογαριασμό Street_Demon_PC στο Instagram και το YouTube, παραδέχτηκε πλήρως την ευθύνη για το ατύχημα, αναγνωρίζοντας την υπερβολική αυτοπεποίθηση και την έλλειψη δεξιοτήτων του.

Περιέγραψε το ατύχημα ως συνέπεια υπερβολικής αυτοπεποίθησης και παραδέχτηκε το λάθος του. Έχασε τις αισθήσεις του κατά την πρόσκρουση, προσγειώθηκε ως εκ θαύματος στην ακόμα όρθια μοτοσικλέτα του.

Ωστόσο, η τύχη του δεν τον γλίτωσε από σοβαρούς τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων 20+ καταγμάτων στο πρόσωπο, ενός σπασμένου χεριού σε δύο σημεία, δύο σπασμένων δίσκων της σπονδυλικής στήλης, ενός κατάγματος πλευρών και ρήξη ενός από τους πνεύμονες.

Advertisement

Παρά την οδυνηρή δοκιμασία, ο αναβάτης εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να επιστρέψει στην οδήγηση, αν και με σημαντική αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης.

Ορκίστηκε να δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια, συνειδητοποιώντας τη σημασία της διασκέδασης χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία του.

Advertisement

Ας ελπίσουμε ότι η ιστορία του θα χρησιμεύσει ως μάθημα, αποτρέποντας άλλους από το να κάνουν παρόμοιες επικίνδυνες επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Κουπεράκι πάει στην… ποταμιά (+video)
Καβάλησε τις μπαριέρες στην Κατεχάκη (video)
Λαμία: Μπήκε στην κρεβατοκάμαρα με το ΙΧ του

Advertisement