Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Liberty Walk κάνει αγνώριστη την θρυλική Countach (+video)

Ελλάδα 3:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Liberty Walk κάνει αγνώριστη την θρυλική Countach (+video)

ΝΕΑ

Η Liberty Walk κάνει αγνώριστη την θρυλική Countach (+video)

ΝΕΑ

Αρκετοί δε θα χαρούν με τις εξωτερικές τροποποιήσεις που επιδέχθηκε το κλασικό supercar από τον ιαπωνικό οίκο βελτίωσης.

Advertisement
Advertisement

Η Liberty Walk ετοιμάζεται να τραβήξει τα βλέμματα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο το 2024, καθώς θα παρουσιάσει ένα ενισχυμένο κιτ για την Lamborghini Countach.

Στις αρχές του 2023, οι Ιάπωνες βελτιωτές τροποποίησαν και ενίσχυσαν τα εξωτερικά μέρη μίας Ferrari F40, μία κίνηση που το κοινό, οι λάτρεις των supercars και οι Ιταλοί δεν την… υποδέχθηκαν θερμά.

Η Liberty Walk όμως, δεν πτοείται και αποφάσισε να βάλει ξανά «χέρι» σε ένα κλασικό supercar. «Θύμα» της αυτή τη φορά είναι ένα εμβληματικό κομμάτι της αυτοκίνησης των ’80s, η Lamborghini Countach.

Advertisement
Advertisement

Η ιαπωνική εταιρεία δημοσιοποίησε ένα teaser βίντεο στο οποίο αποκαλύπτονται πολλά σχετικά με το τί έχουν κάνει πάνω στο ιταλικό σπορ μοντέλο.

Όπως έκανε και στην F40, η Liberty Walk έβαψε την Countach όλη άσπρη, απλά παρέλειψε αυτή τη φορά τον χαρακτηριστικό κόκκινο κύκλο της ιαπωνικής σημαίας.

Advertisement

Το μάτι όμως δεν πάει εκεί, αλλά στα «φουσκωμένα» εξωτερικά μέρη και τις γωνίες της Lamborghini. Το καπό, οι προφυλακτήρες, οι εισαγωγές, οι θόλοι, ο διαχύτης, τα πλευρικά μαρσπιέ, ακόμα και η πίσω πτέρυγα, είναι όλα πολύ φαρδύτερα και μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα εργοστασιακά.

Η πτέρυγα μάλιστα ξεκινάει από κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Ο διαχύτης είναι τεράστιος και τοποθετείται ακριβώς κάτω από τα τέσσερα τελικά της εξάτμισης, προσδίδοντας έτσι στο αιχμηρό ύφος, σαν να έχει βγει το αυτοκίνητο από τους αγώνες NASCAR.

Advertisement

Οι ζάντες είναι μαύρες με βαθούλωμα, της Rohanna, έχουν σχεδίαση που σχηματίζει πολλαπλά Y και τα λάστιχα είναι της Toyo. Κοιτώντας το ξανά, το μοντέλο μοιάζει αρκετά με το αυτό που λάνσαρε η Lamborghini για την 25η επέτειο της Countach.

Εφόσον η Ferrari F40 της Liberty Walk αντιμετώπισε τόσες εχθρικές αντιδράσεις, φανταζόμαστε ότι κανείς δε θέλει να δει κάτι αντίστοιχο σε μία Lamborghini Countach.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή η Ferrari F40 θα έπαιζε εύκολα στο Tokyo Drift (+video)
Πόσα θα δίνατε για την πρώτη Lamborghini Countach LP500S;
Η Liberty Walk κάνει τη Lamborghini Urus πιο επιθετική