Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lancia επιμένει. Νέα έκδοση Ypsilon Alberta Ferretti (+video)

Ελλάδα 1:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lancia επιμένει. Νέα έκδοση Ypsilon Alberta Ferretti (+video)

ΝΕΑ

Η Lancia επιμένει. Νέα έκδοση Ypsilon Alberta Ferretti (+video)

ΝΕΑ

Η νέα έκδοση της Lancia Ypsilon, έχει το όνομα της Ιταλίδας σχεδιάστριας μόδας Alberta Ferretti και κάποιες λεπτομέρειες που ανεβάζουν το πρεστίζ της.

Advertisement
Advertisement

Είναι η 36η ειδική έκδοση του μοντέλου, από το 1987 που βρίσκεται στην παραγωγή και αυτή με το πιο πολυτελές προφίλ.

Η Lancia λάνσαρε μια ακόμη ειδική έκδοση της Ypsilon, η οποία ονομάζεται Ypsilon Alberta Ferretti προς τιμήν της Ιταλίδας σχεδιάστριας μόδας και είναι βαμμένο σε μια χαρακτηριστική απόχρωση του γκρι (Alberta Ferretti Grey) που υπογραμμίζει την κομψότητα του οχήματος. Παρά την εισαγωγή μιας ειδικής απόχρωσης μόνο για αυτήν την ειδική έκδοση, η Lancia θα επιτρέψει στους πελάτες να την παραγγείλουν σε μερικά άλλα χρώματα.

Advertisement
Advertisement

Στις φωτογραφίες έχουμε την έκδοση με το Alberta Ferretti Grey χρώμα, όπου στο εσωτερικό της διακρίνονται και όλες οι χαρακτηριστικές λεπτομέρειες. Εκεί, οι επιβάτες θα απολαμβάνουν την αίσθηση από το «ανάγλυφο» ύφασμα, με τις ραφές από ανακυκλωμένες ίνες της Seaqual Initiative. Άλλα διακριτικά στοιχεία περιλαμβάνουν σημεία της καμπίνας σε Rose Gold, όπως είναι το πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας και τα χερούλια των θυρών.

Στα προσκέφαλα βρίσκουμε το μονόγραμμα AF, επίσης σε Rose Gold, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το κέντημα στα καθίσματα έχει σκοπό να απηχεί τα ιδιαίτερα μοτίβα που βρέθηκαν στις συλλογές της Alberta Ferretti. Με άλλα λόγια, αυτή η ειδική έκδοση του Ypsilon θα εκτιμηθεί περισσότερο από όσους είναι λάτρεις της μόδας και είναι εξοικειωμένοι με τον ιταλικό οίκο μόδας, όχι μόνο με τη Lancia.

Advertisement

Ο κινητήρας της Lancia Ypsilon Alberta Ferretti είναι ένας τρικύλινδρος FireFly, ο οποίος έχει χωρητικότητα 1,0 λίτρου και αποδίδει 70 ίππους με mild hybrid υποβοήθηση στην απόδοσή του. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν επίσης και την επιλογή του τετρακύλινδρου κινητήρα των 1,2 λίτρων με διπλό καύσιμο (βενζίνη- LPG). Η έκδοση αυτή, έχει απόδοση 69 ίππων και προσφέρει μέγιστη αυτονομία 900 χιλιομέτρων (με τη χρήση και των δύο καυσίμων).

Η Lancia Ypsilon Alberta Ferretti, διατίθεται άμεσα στην Ιταλική αγορά (η οποία είναι και η μόνη στην οποία πωλείται το μοντέλο, σημειώνοντας μάλιστα ακόμα πολύ υψηλά νούμερα πωλήσεων) με τιμές που ξεκινούν από τα 13.950 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε τη σύγχρονη Lancia 037 στο Monte Carlo (+video)
Το Lancia Ypsilon και σε ηλεκτρικό πατίνι (+video)
Αυτή θα μπορούσε άνετα να είναι η επόμενη Lancia Delta Integrale

Advertisement