Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δείτε τη σύγχρονη Lancia 037 στο Monte Carlo (+video)

Ελλάδα 13:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τη σύγχρονη Lancia 037 στο Monte Carlo (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Δείτε τη σύγχρονη Lancia 037 στο Monte Carlo (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Σε ένα πέρασμα από την ειδική που άνοιγε την φετινή διοργάνωση του ράλι Monte Carlo, η Kimera EVO37, έδωσε ένα πολύ ξεχωριστό θέαμα στους παριστάμενους και σε εμάς ένα ωραίο video από τη δράση, κυρίως, στο cockpit.

Advertisement
Advertisement

Για τα 150 χρόνια της Pirelli, 39 χρόνια μετά τη νίκη της Lancia 037 στον ίδιο αγώνα, η Kimera Automobili έδωσε σε δύο special προσκεκλημένους την EVO37 για ένα πέρασμα.

Με οδηγό τον Mario Isola, επικεφαλής της Pirelli και συνοδηγό τον πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή WRC, Petter Solberg, το εντυπωσιακό αυτοκίνητο της Kimera Automobili έκλεψε τις εντυπώσεις στην ειδική που προηγήθηκε του αγώνα. Η Kimera EVO37, με 507 ίππους και 550 Nm ροπής από ένα υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα 2,1 λίτρων, ήταν ένα πολύ ευχάριστο θέαμα για όλους.

Advertisement
Advertisement

Τα 1.000 κιλά του βάρους της, με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων, έδιναν όλα όσα μπορεί να φανταστεί κανείς ως «ιδανική συνταγή» για θέαμα. Με τον οδηγό «κρατημένο» και το διάσημο συνοδηγό αρκετά «αυστηρό» (όπως έλεγε ο Isola), το πέρασμα της Kimera ήταν αξιοπρεπές- αν και εδώ που τα λέμε, όλοι θα θέλαμε να είναι αντεστραμμένοι οι ρόλοι και πίσω από τα πηδάλια να ήταν ο «Mr Hollywood» του WRC. Έτσι και αλλιώς όμως, το video είναι απολαυστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H εντυπωσιακή Kimera EVO37 στο Goodwood
H Porsche θα κατασκευάζει τους κινητήρες για τη Singer
Abarth 595 Spa: Αφιερωμένο στη θρυλική πίστα της F1