Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Koenigsegg απειλεί την Bugatti

Ελλάδα 8:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Koenigsegg απειλεί την Bugatti

ΝΕΑ

Η Koenigsegg απειλεί την Bugatti

ΝΕΑ

H Koenigsegg με το Mission 500 Concept (θα κάνει πρεμιέρα στην Γενεύη) απειλεί να εκθρονίσει την Bugatti Chiron SS 300+ από το βασίλειο των ταχύτερων αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

 

Το περασμένο καλοκαίρι, η Bugatti έσπασε το φράγμα τελικής ταχύτητας των 400 χλμ με ένα πρωτότυπο της Chiron που έφτασε τα 489,484 χλμ κερδίζοντας το στέμμα του ταχύτερου αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο πέρασε στην… παραγωγή ως Chiron Super Sport 300+. Ο πόλεμος ξεκίνησε και η Koenigsegg θέλει να κλέψει τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό hypercar.

Το εξωπραγματικό Koenigsegg Jesko

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το «TheSupercarBlog», το project θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο του 2020. Οι λεπτομέρειες του οχήματος δεν είναι γνωστές όμως αν προσέξετε, το νούμερο «500», θα καταλάβετε πως πρόκειται για την τελική ταχύτητα.

Οι λεπτομέρειες του Σουηδικού… υπεραυτοκινήτου δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά είναι πιθανό ότι η έκδοση παραγωγής θα βασιστεί στο Jesko, το οποίο θα πραχθεί σε 125 κομμάτια. Το Jesko έχει ένα 5.000 κ.εκ. κινητήρα twin-turbo V8 που παράγει 1.600 ίππους και 1.500 Nm ροπής με καύσιμο (E85) ή 1280 ίππους με τη χρήση αμόλυβδης 95-οκτανίων.

Advertisement

Εκτός από το Mission 500 Concept, η Koenigsegg θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2020 δύο ακόμη οχήματα.

Advertisement