Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Κινέζα Barbie έχει νέο αυτοκίνητο

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Κινέζα Barbie έχει νέο αυτοκίνητο

Mobility

Η Κινέζα Barbie έχει νέο αυτοκίνητο

Mobility

Το νέο μικρό ηλεκτρικό μοντέλο της Geely, είναι ιδανικό για αστικές μετακινήσεις σε ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές, προσθέτοντας χάρη και χρώμα όπου κι αν βρεθεί.

Advertisement
Advertisement

Όσο κι αν δεν του φαίνεται, το Geely Panda Mini είναι τετραθέσιο και εξαιρετικά ικανό σε αστικό περιβάλλον.

Το μικροσκοπικό ηλεκτρικό μοντέλο, έκανε ντεμπούτο σε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη Hangzhou, όπου το ροζ χρώμα –και γενικότερα οι παστέλ αποχρώσεις- είχε κυρίαρχο ρόλο. Εκτός από τη φιλική εμφάνιση με τις έντονες καμπύλες και τους μεγάλους προβολείς LED που κυριαρχούν στο μπροστινό άκρο, το μικρό μοντέλο έχει αρκετές αναφορές στα Panda (όχι το μοντέλο της Fiat αλλά το ασπρόμαυρο αρκουδάκι), με μια από αυτές να είναι και οι καθρέφτες που μοιάζουν με αυτιά.

Advertisement
Advertisement

Στη μάσκα εμπρός, διακρίνεται η λέξη «Geome» που κατά πάσα πιθανότητα παραπέμπει στο «Geometry», το οποίο είναι ένα ακόμα εμπορικό σήμα κάτω από την «ομπρέλα» της Geely. Στο εσωτερικό, η πανοραμική ηλιοροφή φέρνει άπλετο φως. Το ροζ ταμπλό διαθέτει μια μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, ένα παραλληλόγραμμο ψηφιακό πίνακα οργάνων, θήκες για αντικείμενα και χειριστήρια για τον κλιματισμό κάτω από τους αεραγωγούς.

Το νέο αυτό μικρό ηλεκτρικό, έχει μήκος μόλις 3.065 χιλιοστά, πλάτος 1.522 χιλ. και ύψος 1.600 χιλ. με μεταξόνιο μόλις πάνω από δύο μέτρα (2.015 χιλ.). Η ισχύς του προκύπτει από έναν ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται εμπρός και αποδίδει 41 ίππους. Οι πληροφορίες για τη μπαταρία του αυτοκινήτου είναι πολύ λίγες και το μόνο σημαντικό που γνωρίζουμε, είναι πως η αυτονομία που εξασφαλίζει είναι 150 χιλιόμετρα με μια φόρτιση.

Advertisement

Το Panda Mini θα κυκλοφορήσει στην Κίνα μέσα στο 2023, σε τιμή που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά φημολογείται ότι βρίσκεται σε ένα πλαίσιο από 5.800 έως 7.200 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι ετοιμάζουν Renault και Geely;
Τι ποσοστό τής Aston Martin απέκτησε η Geely;
Πού το πάει η Geely; Ποια εταιρεία εξαγοράζει;

 

Advertisement