Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Katie Price έχασε σχεδόν όλα της τα αυτοκίνητα!

Ελλάδα 11:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Katie Price έχασε σχεδόν όλα της τα αυτοκίνητα!

ΝΕΑ

Η Katie Price έχασε σχεδόν όλα της τα αυτοκίνητα!

ΝΕΑ

Δύσκολους καιρούς περνάει η σελέμπριτι από τη Μεγάλη Βρετανία, καθώς επανακτήθηκαν αρκετά από τα αυτοκίνητά της λόγω χρεοκοπίας.

Advertisement
Advertisement

Παρότι έχει δουλέψει δεκαετίες ολόκληρες στον χώρο της showbiz στην Αγγλία, η Katie Price περνάει πλέον μία περίοδο χρεοκοπίας και δυσκολιών. Έχει περάσει από ριάλιτι, ήταν επιχειρηματίας, μοντέλο και ακτιβίστρια. Πλέον, δεν είναι τίποτα από όλα αυτά.

Αρκετά από τα αυτοκίνητα που είχε μέχρι πρότινος στην κατοχή της, ήταν custom τύπου Barbie. Το πιο γνωστό από αυτά, ήταν το Suzuki Vitara του 2001 το οποίο και χρησιμοποιούσε σε συχνή βάση και είχε γίνει σήμα κατατεθέν της. Τα τελευταία χρόνια βέβαια, προσπαθούσε να το πουλήσει ανεπιτυχώς, διότι το κοστολογούσε ισότιμα με τον εγωισμό της.

Advertisement
Advertisement

Τελικά, κατάφερε να το ξεφορτωθεί αλλά χωρίς αντίτιμο. Πλέον, το Vitara και άλλα τέσσερα αυτοκίνητά της λείπουν από τη μανσιόν της Price στο Δυτικό Σάσεξ, διότι την επισκέφτηκαν δικαστικοί επιμελητές για την εξόφληση των 250.000 λιρών που χρωστάει στον πρώην σύζυγό της, Alex Reid. Συγκεκριμένα, του τα χρωστάει εδώ και τέσσερα χρόνια, από όταν διέρρευσε ιδιωτικές πληροφορίες για τον ίδιο.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, μοιάζει να έγινε επανάκτηση στα πέντε από τα συνολικά οκτώ αυτοκίνητα της Price. Μεταξύ άλλων, ήταν το Vitara και ένα μαύρο Range Rover.

Advertisement

Η Katie Price έχει εδώ και αρκετά χρόνια οικονομικά προβλήματα, θέματα με τον νόμο και έχει δεχθεί πολλάκις αφαίρεση διπλώματος. Έχει δηλώσει χρεοκοπία επίσης πολλές φορές, ενώ αντιμετωπίζει και τον κίνδυνο κατάσχεσης της μανσιόν της.

Μπορούμε με ασφάλεια λοιπόν να πούμε, ότι η επανάκτηση των αυτοκινήτων, είναι ίσως το μικρότερο από τα προβλήματά της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Είσαι μεθυσμένος; Κατάσχεται…
Δοκιμή: Suzuki Vitara Full Hybrid AllGrip
Suzuki Vitara: Με όνομα βαρύ