Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Jaguar λανσάρει βασική έκδοση της I-Pace

Ελλάδα 13:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Jaguar λανσάρει βασική έκδοση της I-Pace

Mobility

Η Jaguar λανσάρει βασική έκδοση της I-Pace

Mobility

Στην αγορά της Γερμανίας θα κάνει πρεμιέρα μια νέα βασική έκδοση EV320 SE της Jaguar I-Pace με μειωμένη απόδοση αλλά και σημαντικά χαμηλότερη τιμή.

Advertisement
Advertisement

Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα είναι πολλοί αυτοί που θα ενοχληθούν ιδιαίτερα από την χαμηλότερη απόδοση των 320 ίππων έναντι των 400 που γνωρίζαμε ως τώρα για την I-Pace από την στιγμή που η νέα βασική EV320 SE θα προσφέρει όλο το υπόλοιπο εξαιρετικό πακέτο του ηλεκτρικού SUV της Jaguar και μάλιστα σε άκρως δελεαστική τιμή.

Η μείωση της απόδοσης κατά 80 ίππους είναι φυσικό να έχει επιφέρει μια αντίστοιχη αλλαγή στις επιδόσεις όμως ακόμα και έτσι τα 6,4’’ που χρειάζεται η EV320 SE (έναντι των 4,8 της EV400 S) δηλώνουν πως πρόκειται για ένα γρήγορο σύνολο. Η συνολική απόδοση έχει μειωθεί στους 320 ίππους και τα 51 χλγμ ροπής όμως παραμένει η μπαταρία των 90 kWh που υπάρχει και στις μεγαλύτερες εκδόσεις. Αυτό με την σειρά του σημαίνει πως είναι ανεπηρέαστη και η αυτονομία που παραμένει στα 470 χιλιόμετρα.

Jaguar I-Pace

Advertisement
Advertisement

Πάντως η «μικρή» I-Pace συνοδεύεται από το αρκετά πλούσιο πακέτο εξοπλισμού SE το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες 20’’, ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα πορτπαγκάζ, φώτα LED, ηλεκτρικά και δερμάτινα σπορ καθίσματα καθώς και το νέο Pivi Pro σύστημα πολυμέσων με δύο οθόνες αφής. Όλα τα παραπάνω μάλιστα προσφέρονται στην Γερμανία στην τιμή των 64.957 ευρώ όταν η EV400 S ξεκινά από τα 75.351 ευρώ.

Jaguar I-Pace

Διαβάστε επίσης

Advertisement

H Land Rover εξελίσσει SUV με υδρογόνο

H Jaguar Land Rover καταπολεμά τη ναυτία

Advertisement

Δοκιμάζουμε το νέο Land Rover Defender D240