Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Ιάπωνες πληρώνουν το Lada Niva χρυσάφι

Ελλάδα 21:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι Ιάπωνες πληρώνουν το Lada Niva χρυσάφι

ΝΕΑ

Οι Ιάπωνες πληρώνουν το Lada Niva χρυσάφι

ΝΕΑ

Το Lada Niva στην SUV τελευταία του έκδοση Travel, είναι αρκετά δημοφιλές στη Ρωσία αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, σε αντίθεση με το ότι και στην Ιαπωνία διατίθεται και μάλιστα με τιμή 137% πάνω σε σχέση με τη ρώσικη αγορά.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς και οι εκδόσεις που ζητούν οι Ιάπωνες είναι οι καλύτερα εξοπλισμένες του μοντέλου αλλά και πάλι, τα 31.286 δολάρια (27.071 ευρώ) είναι πολύ υψηλή τιμή.

Στη Ρωσία το μοντέλο στην ακριβότερη εκδοχή του, διατίθεται έναντι του ποσού των 17.791 δολαρίων (15.394 ευρώ) κάτι που σημαίνει πως η διαφορά τιμής είναι 132 τοις εκατό ακριβότερο για τους Ιάπωνες. Και για να μη νομίζετε πως μιλάμε για τη βασική έκδοση, αξίζει να σας πούμε πως η τιμές του Lada Niva Travel στη Ρωσία ξεκινούν από τα 11.270 δολάρια (9.752 ευρώ).

Η εταιρεία που εισάγει τα Lada στην Ιαπωνία ονομάζεται Le Parnass, η οποία τα αγοράζει από τη Ρωσία και συγκεκριμένα από την Khabarovsk και τα μεταφέρει με πλοία στα ιαπωνικά νησιά. Για όσους δεν το ξέρουν –και γιατί να το ξέρουν;- το Lada Niva Travel, είναι στην πραγματικότητα μια ανανεωμένη έκδοση του AvtoVaz 2123, επίσης γνωστή ως Chevrolet Niva. Έκανε το ντεμπούτο του το 1998, αλλά έχει αναβαθμιστεί εκτενώς για το 2021 με πολύ μοντέρνα εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι παραλλαγές του Lada Niva Travel είναι εξοπλισμένες με τον τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,7 λίτρων απόδοσης 80 ίππων. Η ισχύς αποστέλλεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων, στις οποίες υπάρχει και υποδιπλασιασμός.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το αθάνατο Lada Niva συνεχίζει απτόητο με νέες εκδόσεις
Το Lada Niva τώρα και αυτοκινούμενο
Kia Carnival με πολυτέλεια λιμουζίνας

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement