Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία Ioniq Lab

Ελλάδα 19:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία Ioniq Lab

ΝΕΑ

Η Hyundai προχωρά στη δημιουργία Ioniq Lab

ΝΕΑ

Η Hyundai θέλει να συνεχίσει την επανάστασή της με τα ηλεκτρικά, οπότε δημιουργεί το Ioniq Lab στο True Digital Park στην Μπανγκόκ.

Advertisement
Advertisement

Η άφιξη της νέας εγκατάστασης σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη Hyundai και το βραβευμένο Ioniq 5, επιδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για την επίτευξη ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα, το Ioniq Lab θα επιδείξει την τεχνογνωσία της Hyundai στα ηλεκτρικά, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία με την Hyundai Mobility Thailand.

Το Ioniq Lab βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτηρίου στο True Digital Park της Ταϊλάνδης. Αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Hyundai για καινοτομίες και βιώσιμες πρακτικές.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai προσκαλεί πλέον τους πελάτες να ανακαλύψουν την πρωτοποριακή σχεδίαση του Ioniq 5 και την τεχνολογία συναισθηματικής οδήγησης της μάρκας N στο Ioniq Lab.

Αυτό το μοντέλο έχει καθιερώσει ένα νέο πρότυπο για την ηλεκτροκίνηση, επιδεικνύοντας την ιδέα ότι οι συναρπαστικές επιδόσεις μπορούν να συνυπάρξουν σε τέλεια αρμονία με την περιβαλλοντική συνείδηση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Hyundai Ioniq 6 AWD
Πότε θα είναι Ελλάδα το Hyundai Ioniq 5 N των 650 ίππων; (+τιμή)
Το νέο Hyundai Ioniq 7 είναι σχεδόν έτοιμο