Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai μας δίνει μια πρώτη γεύση του i30 Ν Fastback

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Hyundai μας δίνει μια πρώτη γεύση του i30 Ν Fastback

ΝΕΑ

Η Hyundai μας δίνει μια πρώτη γεύση του i30 Ν Fastback

ΝΕΑ

Τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το i30 N Fastback αποκάλυψε η Hyundai, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον εν όψει της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η εξέλιξη της γρήγορης έκδοσης του πεντάθυρου κουπέ, όπως το ονομάζει η Hyundai, βρίσκεται στο τελικό της στάδιο με τα πρωτότυπα αυτοκίνητα δοκιμών να έχουν εντοπιστεί σε διάφορα σημεία της Ευρώπης και φυσικά και στο Nurburgring όπου η Hyundai έχει το δικό της κέντρο εξέλιξης.

Σε αυτή την τελική φάση η εξέλιξη έχει εστιάσει την βελτιστοποίηση της προσαρμογής των προδιαγραφών στα ελαφρώς διαφορετικά δεδομένα του νέου αμαξώματος. Πάντως σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη οι ομοιότητες με την hatchback έκδοση θα είναι παραπάνω από δεδομένες ξεκινώντας με τον δίλιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα που θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, με 250 ίππους στην απλή και 275 ίππους στην έκδοση Performance Package.

Το Fastback θα διαθέτει τα ίδια προγράμματα οδήγησης καθώς και την ρυθμιζόμενη ανάρτηση που υπάρχουν στο i30 N hatchback ενώ πλήρη αντιστοιχία θα υπάρχει και στις επιδόσεις όπως για παράδειγμα στο 0-100 Km/h που και εδώ θα σημειώνεται σε 6,1’’. Φυσικά το i30 N Fastback θα διαθέτει όλο το αεροδυναμικό πακέτο που θα συμβάλει στην βελτίωση της απόδοσης αλλά θα προσθέτει και τον ανάλογο δυναμισμό στην εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίασή του αναμένεται να γίνει μέσα στο φθινόπωρο οπότε και θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές του.

hyundai-i30n-fastback-007566543harpi640