Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Honda με 3 ηλεκτρικά πρωτότυπα στη Σαγκάη

Ελλάδα 14:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Honda με 3 ηλεκτρικά πρωτότυπα στη Σαγκάη

ΝΕΑ

Η Honda με 3 ηλεκτρικά πρωτότυπα στη Σαγκάη

ΝΕΑ

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους της Honda να δείξουν τα σχέδιά τους για την ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Ουσιαστικά, η Honda δημιούργησε τρία καινούργια πρωτότυπα τα οποία δείχνουν έμπρακτα τόσο τη σχεδιαστική τάση που θα υιοθετήσει στα νέα μοντέλα της τα προσεχή χρόνια, όσο και την τεχνολογία την οποία αυτά θα χρησιμοποιούν για να κινηθούν.

Η παρουσίαση των πρωτότυπων e:NS2, e:NP2 και e:N SUV 序 έχουν σκοπό να μας προϊδεάσουν για τι πρόκειται να δούμε αναφορικά με την ηλεκτροκίνηση στα νέα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Ο στόχος των ανθρώπων της είναι να παρουσιάσει δέκα νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα στην Κίνα ως το 2027 και να διαθέτουν αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα στην κινεζική αγορά από το 2035 και έπειτα.

Πρωτότυπο Honda e:NP2.

Advertisement
Advertisement

Απώτερος στόχος είναι να κατασκευάζει και να διαθέτει αμιγώς ηλεκτροκίνητα καινούργια αυτοκίνητα παγκοσμίως ως το 2040, είτε μόνο με μπαταρίες είτε με κυψέλες καυσίμου.

Βάσει του επιχειρηματικού σχεδίου τής Honda, τα πρωτότυπα e:NP2 και e:NS2 αποτελούν τη βάση στην οποία έχουν αρχίσει και εξελίσσονται ήδη τα καινούργια μοντέλα της που θα προκύψουν από αυτά και οι πωλήσεις τους αναμένεται να ξεκινήσουν στην κινεζική αφορά εντός του 2024.

Πρωτότυπο Honda e:N SUV 序.

Το e:N SUV 序 συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για ένα όχημα το οποίο θα συνδυάζει ιδιότυπη σχεδίαση για την κατηγορία του και τεχνολογία η οποία θα βοηθά σημαντικά τον οδηγό στο έργο του και θα συμβάλλει στην άνεση των επιβατών αναφορικά με τη διασυνδεσιμότητα.

Honda e:NS2

Advertisement

Το ιδεόγραμμα «序» που υπάρχει στην ονομασία του σημαίνει «πρόλογος» στην κινεζική γλώσσα και προφανώς έχει επιλεγεί σκόπιμα από τους Ιάπωνες ώστε να σημάνει τη δημιουργία μιας νέας «οικογένειας» αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της Σειράς e:N.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Στην υπηρεσία του οικογενειάρχη
Honda Civic Type R: Το πιο ισχυρό Civic που φτιάχτηκε ποτέ
Δοκιμή: Honda CB750 Hornet

Advertisement