ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Στην υπηρεσία του οικογενειάρχη

Ελλάδα 21:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Στην υπηρεσία του οικογενειάρχη

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Στην υπηρεσία του οικογενειάρχη

ΝΕΑ

Η Honda φρόντισε στο νέο Civic να δημιουργήσει χώρους και άνεση επιπέδου SUV.

Advertisement

Οι άνθρωποι της Honda μπορεί ανέκαθεν να θεωρούσαν το Civic ως ένα σπορ μοντέλο υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, αλλά στην 11η γενιά του θέλησαν να του δώσουν και έναν πιο οικογενειακό χαρακτήρα. Ο σχεδιασμός της καμπίνας και του χώρου αποθήκευσης αποδεικνύουν αυτήν την προσέγγιση καθώς προσφέρουν μεγάλα περιθώρια άνεσης και ευρυχωρίας για τους επιβάτες.

Άλλωστε ο Επικεφαλής Σχεδιασμού Καμπίνας του νέου Civic, Yasunori Ogawa, ξεκαθαρίζει ότι: «Δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός στην ευρυχωρία του εσωτερικού, την άνεση και την πρακτικότητα. Χάρη στην ομάδα εξέλιξης το νέο Civic προσφέρει απίστευτη χρηστικότητα σε καθημερινή βάση».

Advertisement

Ένα στοιχείο το οποίο ήθελε διακαώς η Honda να προσφέρει στους επιβάτες του νέου Civic ήταν η αίσθηση της ευρυχωρίας. Οι χώροι στο εσωτερικό μεγιστοποιήθηκαν με έξυπνο τρόπο ώστε η καμπίνα να παρέχει καλή ορατότητα και αίσθηση ελευθερίας, ενώ οι βασικοί αποθηκευτικοί χώροι στην κεντρική κονσόλα παρέχουν έξυπνες λύσεις στους επιβάτες.

Στα εμπρός καθίσματα η Honda έχει δημιουργήσει το σύστημα Body Stabilising Seat το οποίο σταθεροποιεί τη σπονδυλική στήλη και υποστηρίζει καλύτερα το κάτω μέρος του σώματος και τα πόδια. Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ηχομόνωση της καμπίνας των επιβατών με καινοτόμες εξόδους του αέρα σε πολλαπλά σημεία ώστε να μη γίνεται ενοχλητική η ροή στο εσωτερικό.

Advertisement

Το νέο Civic έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάσει τα επίπεδα άνεσης και χώρων των σύγχρονων SUV. Αυτός είναι ο λόγος που ο χώρος αποθήκευσης στο πορτμπαγκάζ, βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία με περισσότερα από 400 λίτρα να μπορούν να φιλοξενήσουν αποσκευές και αντικείμενα. Επιπλέον, η Honda έχει προσέξει ιδιαίτερα την εργονομία στην πίσω πόρτα προκειμένου η φόρτωση των αποσκευών να γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic e:HEV: Τέλεια ισορροπία κομψότητας και αεροδυναμικής
Honda Civic Type R: Το πιο ισχυρό Civic που φτιάχτηκε ποτέ
Honda Civic e:HEV: Υβριδική τεχνολογία αιχμής