Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic: Νέος ψηφιακός κόσμος

Ελλάδα 18:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic: Νέος ψηφιακός κόσμος

ΝΕΑ

Honda Civic: Νέος ψηφιακός κόσμος

ΝΕΑ

Τα συστήματα διασκέδασης και συνδεσιμότητας του νέου Honda Civic φέρνουν ψηφιακή επανάσταση στην καθημερινότητα.

Advertisement
Advertisement

Πολλά είναι τα σημεία που μπορεί κάποιος να σταθεί και να εκθειάσει το νέο Honda Civic e:HEV, ωστόσο ένα στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο είναι το νέο πλήρως ψηφιακό περιβάλλον που βιώνει ο οδηγός. Για πρώτη φορά το δημοφιλές sedan απέκτησε πλήρη ψηφιακά συστήματα τα οποία προσφέρουν άνεση, προσβασιμότητα και ευχρηστία υψηλού επιπέδου στον οδηγό.

Βασικό κομμάτι του ψηφιακού παζλ είναι το αναβαθμισμένο σύστημα infotainment το οποίο εκφράζεται μέσα από την οθόνη αφής 10,2 ιντσών. Ο έλεγχος γίνεται είτε με εύκολες κινήσεις του οδηγού, είτε με φωνητικές εντολές και είναι μελετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιούν την απόσπαση του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει έξι προσαρμόσιμες επιλογές συντόμευσης για να έχει άμεση και γρήγορη αναζήτηση των συστημάτων που επιθυμεί, όπως τηλέφωνο, ήχος και πλοήγηση, ενώ παράλληλα η ποιότητα του συστήματος αφής είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Υπάρχουν επίσης φυσικοί διακόπτες για λειτουργίες Home και Back και ο επιλογέας ήχου έχει μεγαλώσει για να διευκολύνει την πρόσβαση από τον οδηγό.

 

Advertisement

Το σύστημα συνδεσιμότητας είναι διαθέσιμο τόσο σε λογισμικό Apple CarPlay όσο και σε Android Auto δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να περάσει τις εφαρμογές του smartphone στην οθόνη του Civic. Για την έκδοση Advance η Honda ανεβάζει το επίπεδο της διασκέδασης τοποθετώντας ηχοσύστημα της Bose με 12 ηχεία.

Το νέο Honda Civic λοιπόν είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο εκτός από τα μοναδικά του τεχνολογικά και οδηγικά χαρακτηριστικά, φροντίζει να κρατήσει συνδεδεμένο και ενημερωμένο τον οδηγό του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Civic: Κορυφαία ευρυχωρία επιπέδου SUV
Honda Civic: Μέγιστη ασφάλεια με τεχνολογία αιχμής (+video)
Honda Civic: Τα σημεία που το σύστημα e:HEV ξεχωρίζει