Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hennessey περιποιείται και το Ford Bronco

Ελλάδα 22:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hennessey περιποιείται και το Ford Bronco

ΝΕΑ

Η Hennessey περιποιείται και το Ford Bronco

ΝΕΑ

Φυσικά το νέο Ford Bronco δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την προσοχή της Hennessey η οποία ανακοίνωσε τη δημιουργία της έκδοσης VelociRaptor με 400 ίππους και αντίστοιχα δυναμικό χαρακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή της επίσημης πρεμιέρας του το Ford Bronco έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού και ήταν ζήτημα χρόνου να στρέψει επάνω του και τα βλέμματα βελτιωτών.

Η Hennessey είναι από τους πρώτους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους με την εταιρία να ανακοινώνει στον λογαριασμό της στο Instagram πως θα προχωρήσει στην δημιουργία της έκδοσης VelociRaptor 400 η οποία όπως εύκολα μπορείτε να φανταστείτε αντλεί την ονομασία της από την απόδοση του 2.7 V6 Ecoboost κινητήρα που θα ανέβει από τους 330 στους 400 ίππους. Η αύξηση της απόδοσης θα επιτυγχάνεται μεταξύ άλλων χάρη στην αλλαγή της εισαγωγής και της εξαγωγής αλλά και τον επαναπρογραμματισμό της κεντρικής μονάδας ελέγχου. Σύμφωνα με την Hennessey το VelociRaptor θα μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 97 χλμ./ώρα (ή αντίστοιχα 0-60 μίλια/ώρα) σε 4,9’’.

Ford Bronco Hennessey

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή του Bronco VelociRaptor θα περιοριστεί σε 200 κομμάτια και φυσικά εκτός της αναβάθμισης του κινητήρα υπάρχουν και αρκετές ακόμα επεμβάσεις για την ενίσχυση του δυναμισμού του μοντέλου. Έτσι μεταξύ άλλων αλλαγές έχουν γίνει στον προφυλακτήρα όπου έχουν τοποθετηθεί επιπλέον φώτα LED, έχουν προστεθεί διακοσμητικά αυτοκόλλητα καθώς και ζάντες 18’’ με καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει σχετικός διάκοσμος με τα λογότυπα της συγκεκριμένης έκδοσης. Η Hennessey θα καλύπτει το VelociRaptor 400 με εγγύηση 36.000 μιλίων (περίπου 58.000 χλμ.) ενώ το κόστος του αυτοκινήτου στις ΗΠΑ θα κυμαίνεται στις 80.000 δολάρια.

Ford Bronco Hennessey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η «ακραία» Ford Mustang Mach-E των 1.400 ίππων στο Goodwood
Με το Puma Rally1 θα τρέξει στην υβριδική εποχή του WRC η Ford
Ford Mustang E1: Το ηλεκτρικό μέλλον του pony car