Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Gazoo αγριεύει το Toyota GR Yaris (+video)

Ελλάδα 4:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Gazoo αγριεύει το Toyota GR Yaris (+video)

ΝΕΑ

Η Gazoo αγριεύει το Toyota GR Yaris (+video)

ΝΕΑ

Για όσους αναζητούν μια ακόμα πιο άγρια εμφάνιση για το καυτό Toyota GR Yaris η απάντηση βρίσκεται στο νέο πακέτο αναβάθμισης που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Gazoo Racing

Advertisement
Advertisement

Η Toyota φαίνεται αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την αίγλη της αγωνιστικής και ατίθασης αύρας που έχει φέρει το τμήμα Gazoo Racing και έτσι μετά την παρουσίαση τον περασμένο Ιούνιο μιας απολύτως βασικής έκδοσης του GR Yaris αποκλειστικά για την Ιαπωνία προχωρά σήμερα στην αποκάλυψη ενός πακέτου αναβάθμισης που έχει αναπτυχθεί με την επίβλεψη της Gazoo.

Πρακτικά μιλάμε για οπτική αναβάθμιση καθώς το μόνο στοιχείο του πακέτου που σχετίζεται με την απόδοση είναι η μπάρα θόλων η οποία και ενισχύει την ακαμψία του πλαισίου και ειδικά του εμπρός άξονα. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα αφορούν την εικόνα με πλέον χαρακτηριστικό τον μεγάλο διαχύτη του εμπρός προφυλακτήρα ο οποίος και μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 12 χιλιοστά. Αντίστοιχο οπτικό αποτέλεσμα φέρουν και οι πλαϊνές ποδιές ενώ πίσω υπάρχει επίσης ένας χαμηλός διαχύτης με ειδική διαμόρφωση για την φιλοξενία της νέας τετραπλής απόληξης της εξάτμισης.

toyota-gr-yaris-upgrades-by-gazoo

Advertisement
Advertisement

Μέρος του πακέτου αποτελούν διάφορα ανθρακονημάτινα διακοσμητικά στοιχεία για το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό. Περισσότερο ενδιαφέρον πάντως έχει η προσθήκη μιας καταγραφικής μονάδας δεδομένων η οποία συνδέεται στην θύρα USB και προσφέρει στον οδηγό δεδομένα τα οποία σχετίζονται με την απόδοση και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου και τα οποία μπορούν να διαβαστούν και να επεξεργαστούν με ειδική εφαρμογή σε υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Η «διαστημική» Supra της Liberty Walk

Ποιό είναι το κόστος του Toyota Yaris των 261 ίππων στην Ελλάδα;

Advertisement

Τι ετοίμασαν οι TRD και Modellista για το Toyota Yaris Cross;

 

 

Advertisement