Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η «διαστημική» Supra της Liberty Walk

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η «διαστημική» Supra της Liberty Walk

ΝΕΑ

Η «διαστημική» Supra της Liberty Walk

ΝΕΑ

Το body kit της Liberty Walk για τη Supra παρουσιάστηκε και το μοντέλο της Toyota έγινε έτοιμο για να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του Χόλιγουντ.

Advertisement
Advertisement

Από τον περασμένο Ιούνιο, περιμέναμε ένα πολύ ιδιαίτερο κιτ για το αμάξωμα της A90 Toyota Supra.

Αυτό το κιτ είναι ικανό να μετατρέψει το Supra από ένα ταπεινό αυτοκίνητο του δρόμου σε πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ. Κατασκευασμένο με τη συνεργασία των «θρύλων» της Liberty Walk που ειδικεύεται σε ποιοτικές μετατροπές και προτάσεις έτοιμων κιτ για το αμάξωμα πολλών αυτοκινήτων, το κιτ είναι πλέον επιτέλους διαθέσιμο για παραγγελία. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το κιτ πραγματικά κάνει την εμφάνιση της Supra επική.

Advertisement
Advertisement

Η Liberty Walk είναι γνωστή για τη μετατροπή τυπικών αυτοκινήτων σε έργα τέχνης, χρησιμοποιώντας εξαιρετικά υπερβολικά στοιχεία που αλλάζουν το στυλ, όσο πολύ θέλει ο ιδιοκτήτης. Το Toyota Supra, το οποίο ήταν δημοφιλής επιλογή για μετατροπές από τις παλιότερες κιόλας εκδόσεις του, τώρα μοιάζει να μεταλλάσσεται σε κάτι συναρπαστικό που δεν μπορούμε να πούμε πως θα μας άφηνε αδιάφορους αν το είχαμε μπροστά μας. Το πλήρες κιτ αμαξώματος αποτελείται από ένα μπροστινό και πίσω διαχύτη, μια τεράστια πίσω πτέρυγα, καθώς και το κιτ φτερών που αυξάνει σημαντικά το πλάτος το οποίο αντικαθιστά τα μπροστινά φτερά, τα πλευρικά μαρσπιέ, τα πάνελ πορτών και τα ένθετα των πίσω φτερών. Όλα τα πρόθετα, έχουν εκτεθειμένα τα πριτσίνια τους και αυτό είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό των μετατροπών της Liberty Walk.

Το κιτ κοστίζει 14.850 δολάρια (€12.400) σε ενισχυμένο με ανθρακόνημα πλαστικό ή 15.950 δολάρια (€13.300) στην έκδοση από ανθρακόνημα, ενώ αξίζει να ξέρει κανείς, πως μπορεί να παραγγείλει και κάποια από τα μέρη του μεμονωμένα. Η Liberty Walk επιμένει σε αυτό που ξέρει καλύτερα, οπότε ο κινητήρας παραμένει χωρίς επεμβάσεις, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, σε αυτή την εμφάνιση, ένας κινητήρας από μαχητικό αεροσκάφος θα ήταν μάλλον αυτό που λένε «ό,τι έπρεπε».

Advertisement

Δείτε ακόμα: 

Advertisement

H καφέ Aventador της Liberty Walk

Έρευνα της αστυνομίας αποκαλύπτει θησαυρό!

Νέο Toyota Land Cruiser με τον ισχυρότερο diesel κινητήρα

Advertisement