Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ferrari ετοιμάζει σκληροπυρηνική SF90

Ελλάδα 17:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ferrari ετοιμάζει σκληροπυρηνική SF90

ΝΕΑ

Η Ferrari ετοιμάζει σκληροπυρηνική SF90

ΝΕΑ

Η Ferrari φαίνεται πως έχει λάβει το μήνυμα από τους πελάτες της που αναζητούν κάτι πιο hard core με βάση την SF90 Hybrid και προχωρά στην εξέλιξη μιας πιο εστιασμένης στην αγωνιστική οδήγηση εκδοχή του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Δεν αποκλείεται στο όνομα της συγκεκριμένης έκδοσης που ετοιμάζεται, να προστεθούν τα αρχικά «VS»- που σημαίνουν Versione Speciale.

Οι δοκιμές της νέας αυτής έκδοσης, έχουν αρχίσει και μας κάνει να αναρωτιόμαστε να πέραν της εξωτερικής εμφάνισης με στόχο την επίτευξη της απόλυτης αεροδυναμικής συμπεριφοράς και ίσως κάποιας επέμβασης στην ανάρτηση, το μοντέλο θα έχει και κάποια άλλη σημαντική τεχνική διαφορά. Αυτό που θεωρείται βέβαιο, είναι πως μπροστά, ο κομψός προφυλακτήρας που βλέπουμε στην υπάρχουσα έκδοση του μοντέλου, θα δώσει τη θέση του σε έναν με πιο έντονο spoiler.

Advertisement
Advertisement

Ομοίως στα πλαϊνά τα μαρσπιέ αναμένεται να είναι πιο έντονα, όπως και ο διαχύτης του πίσω προφυλακτήρα. Ερωτηματικό παραμένει για το αν οι σχεδιαστές της Ferrari θα αναζητήσουν την κάθετη δύναμη από κάποια μεγάλη αεροτομή στο επάνω του πίσω καπό ή θα αφήσουν το επάνω μέρος του αμαξώματος σχετικά απαράλλαχτο. Σε αυτή τη φάση, δεν ξέρουμε ακόμα αν οι τεχνικές επιλογές είναι ίδιες.

Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, ο twin turbo V8 με τη χωρητικότητα των 4,0 λίτρων θα παραμείνει στη θέση του, μαζί με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες, εμφανίζοντας συνδυαστική απόδοση 1.000 ίππων. Ούτως ή άλλως, μια τέτοια απόδοση είναι παραπάνω από αρκετή για ένα hypercar που με ορισμένες αεροδυναμικές επεμβάσεις μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο πίστας με πιο απόλυτη συμπεριφορά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί η Ferrari δοκιμάζει την Huracan STO στο Fiorano; (+video)
Ferrari: Και το όνομα αυτής 499P! (+video)
Πότε θα δούμε τον αντικαταστάτη της LaFerrari;

Advertisement