Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Skoda: Νέες After Sales υπηρεσίες

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Skoda: Νέες After Sales υπηρεσίες

ΑΓΟΡΑ

Skoda: Νέες After Sales υπηρεσίες

ΑΓΟΡΑ

Η Kosmocar-Skoda παρουσιάζει νέες, καινοτόμες υπηρεσίες After Sales για μεγαλύτερη ευκολία στους κατόχους μοντέλων της. Οι νέες υπηρεσίες εντάσσονται στο πρόγραμμα Skoda One.

Advertisement
Advertisement

Η Kosmocar-Skoda αναβαθμίζει τις υπηρεσίες After Sales που παρέχει στους κατόχους tvn μοντέλων της, με στόχο να τους προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας για τη συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

Οι νέες υπηρεσίες εντάσσονται στο πρόγραμμα Skoda One που έχει παρουσιάσει η Kosmocar ειδικά για τους πελάτες και κατόχους μοντέλων της μάρκας λαμβάνοντας υπ’ όψη τις ανάγκες και επιθυμίες τους. Επίσης είναι μελετημένες ώστε να ταιριάζουν στο πνεύμα της εποχής, με ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας. Οι κάτοχοι μοντέλων Skoda έχουν, μέσα από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar, τις εξής υπηρεσίες:

Advertisement
Advertisement

Pick-up & Delivery – η παραλαβή για το service και η επιστροφή-παράδοση του αυτοκινήτου, γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή του και με σχολαστική τήρηση όλων των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής. Παρέχεται ακόμα και ασφαλιστική κάλυψη στην απίθανη περίπτωση που το αυτοκίνητο υποστεί κάποια φθορά κατά το διάστημα που μεσολαβεί από την παραλαβή και επιστροφή του στον κάτοχό του.

Skoda Online Service – ο πελάτης λαμβάνει e-mail ή sms και αποκτά online πρόσβαση για ενημέρωση με φωτογραφίες ή video για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.

Advertisement

Clean Plus – καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων (μπαταρία, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, ελαστικά, φρένα – τακάκια και δισκόπλακες – και χειρόφρενο). Κοινός παρονομαστής όλων των υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η Kosmocar-Skoda προσφέρει σε όλους τους πελάτες της.

Advertisement

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδίκτυο.