Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πάνω από 3 εκ. Skoda στην Κίνα

Ελλάδα 23:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάνω από 3 εκ. Skoda στην Κίνα

ΝΕΑ

Πάνω από 3 εκ. Skoda στην Κίνα

ΝΕΑ

Ένα Karoq ήταν το μοντέλο με το οποίο συμπληρώθηκε η παραγωγή 3 εκατομμυρίων Skoda από τα 4 εργοστάσια της εταιρείας στην Κίνα.

Advertisement
Advertisement

Η Κίνα, είναι η μεγαλύτερη αγορά της Skoda εδώ και δέκα χρόνια και στα εργοστάσια που διατηρεί εκεί η κοινοπραξία του Ομίλου VW με την SAIC, συμπληρώθηκε το ορόσημο της παραγωγής 3 εκατομμυρίων αυτοκινήτων.

Η Skoda στην αγορά της Κίνας έχει πολύ δυναμική παρουσία με 9 μοντέλα, από τα οποία τα 5 είναι SUV. Στις 21 Ιουλίου, συμπληρώθηκε το ορόσημο της παραγωγής των τριών εκατομμυρίων Skoda από την έναρξη της παραγωγής το 2007. Επί του παρόντος, η Skoda παράγει εννέα διαφορετικά μοντέλα σε τέσσερα κινεζικά εργοστάσια. Ο Dr Michael Oeljeklaus, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Skoda Auto, είπε: «Θυμάμαι πολύ καλά πόσο περήφανοι ήμασταν όλοι όταν το πρώτο Skoda ξεκίνησε από τη γραμμή συναρμολόγησης στην Κίνα. Το να είμαι σε θέση να παρακολουθήσω αυτήν την εκδήλωση επί τόπου ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα. Σήμερα είμαι ευτυχής που μπορώ να συγχαρώ την ομάδα για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία: τρία εκατομμύρια Skoda που κατασκευάζονται στην Κίνα είναι τρία εκατομμύρια λόγοι για να γιορτάσουμε. Εκ μέρους ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Skoda Auto, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάζονται για την κοινοπραξία SAIC Volkswagen».

Advertisement
Advertisement

Ο Dr Ralf Hanschen, Πρόεδρος της Skoda China, δήλωσε: «Η παραγωγή και η παράδοση τριών εκατομμυρίων οχημάτων είναι ένα ιδιαίτερο ορόσημο για την Skoda στην Κίνα. Αυτό το εξαιρετικό επίτευγμα κατέστη δυνατό χάρη στην εξαιρετική γκάμα μοντέλων, τη στενή συνεργασία με τον συνεργάτη κοινοπραξίας μας, SAIC Volkswagen, τις επαγγελματικές υπηρεσίες που παρέχονται από τους αντιπροσώπους της Skoda και το μεγάλο επίπεδο αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς των συναδέλφων μας. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Η Skoda θα συνεχίσει να τους προσφέρει ακόμα πιο έξυπνες λύσεις κινητικότητας στο μέλλον». Η Skoda δραστηριοποιήθηκε στην κινεζική αγορά επιβατικών αυτοκινήτων τη δεκαετία του 1930. Το 1936, η τσεχική μάρκα είχε πέντε αντιπροσώπους πωλήσεων εκεί. Η πρόσφατη ιστορία επιτυχίας ξεκίνησε το 2007, όταν η Skoda επέστρεψε στην κινεζική αγορά ως μέρος της κοινοπραξίας SAIC Volkswagen και άρχισε να παράγει το Skoda Octavia στη Σαγκάη.

Διαβάστε επίσης: Η Skoda ενισχύει τα συστήματα ασφαλείας των μοντέλων της

Skoda: Έκπτωση έως 2.900 ευρώ, άτοκα και 1η δόση σε 6 μήνες

Δοκιμή: Skoda Kamiq 1.0 G-TEC 90PS (+VIDEO)