Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εξάτροχη Rolls-Royce της αποκάλυψης

Ελλάδα 13:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η εξάτροχη Rolls-Royce της αποκάλυψης

ΝΕΑ

Η εξάτροχη Rolls-Royce της αποκάλυψης

ΝΕΑ

Μια περίεργη Rolls-Royce Phantom με έξι τροχούς  και εμφάνιση off road βρέθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο Schiphol στην Ολλανδία και άφησε όσους την είδαν να απορούν.

Advertisement
Advertisement

Η εξάτροχη Rolls-Royce Phantom είναι κάτι μεταξύ Mad Max, Fast and Furious, Batmobile και αυτοκίνητο της αποκάλυψης.

Το αυτοκίνητο ξεκίνησε τη ζωή του ως Phantom της σειράς 1, αλλά έχει υποστεί πολλές αλλαγές  για να μην μοιάζει με τίποτα άλλο στη γη. Η πιο έντονη αλλαγή είναι η προσθήκη ενός τρίτου άξονα στο πίσω μέρος και η μετάδοση 6×6. Οι δύο πίσω άξονες προέρχονται από τη σειρά 7 της BMW.  Τη μετατροπή έκανε η Γαλλική Danton Arts Kustoms για λογαριασμό πελάτη της από το Dubai.

Για να χωρέσει τον επιπλέον άξονα, φαίνεται ότι η Rolls-Royce έχει επιμηκυνθεί αρκετά. Στην πραγματικότητα, το καπό του πορτ μπαγκάζ φαίνεται να είναι εξίσου μεγάλο με το εμπρός καπό, του κινητήρα με αποτέλεσμα να έχει μερικές πολύ περίεργες αναλογίες. Στην πραγματικότητα η Off Road Rolls έχει καπό πορτ μπαγκάζ ίδιο με καπό κινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Το άτομο ή εταιρεία που τροποποίησε τη Phantom δεν σταμάτησε στο να επιμηκύνει το αυτοκίνητο και να προσθέσει δύο ακόμη τροχούς, αλλά μεγάλωσε και το πλάτος του αυτοκινήτου. Όσο για τους ίδιους τους τροχούς, έχουν σχεδίαση, ώστε να αναδεικνύουν το πλάτος τους και «φορούν» ελαστικά εκτός δρόμου.

Στο εμπρός μέρος έχουν προστεθεί διάφορα αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένης μιας μπάρας LED τοποθετημένη στην σχάρα οροφής. Πίσω υπάρχει ένας  ξεχωριστός προφυλακτήρας και μια κεντρική εξάτμιση. Ολόκληρο το αυτοκίνητο είναι φινιρισμένο σε μαύρο ματ και έχει πινακίδες Λουξεμβούργου.

Advertisement

Παραμένει μυστικό ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την περίεργη δημιουργία, αλλά υποψιαζόμαστε ότι είναι ένα μοναδικό (ευτυχώς) μοντέλο που παραγγέλθηκε από κάποιον με πολύ βαθιές τσέπες. Είναι επίσης πιθανό να έχει κατασκευαστεί για ταινία ή ίσως για τηλεοπτική εκπομπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα πέπλο Carbon για την Rolls-Royce Phantom
Karl Lagerfeld: Στο «σφυρί» οι τρεις Rolls-Royce του
Ανακαλούνται αυτοκίνητα συνολικής αξίας 370 εκ. ευρώ!

Advertisement