Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα πέπλο Carbon για την Rolls-Royce Phantom

Ελλάδα 15:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα πέπλο Carbon για την Rolls-Royce Phantom

ΝΕΑ

Ένα πέπλο Carbon για την Rolls-Royce Phantom

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce προσφέρει μια νέα επιλογή αξεσουάρ και εσωτερικής επένδυσης στους πελάτες της Phantom. Minimal, πολύπλοκη (φυσικά) και εξαιρετικά ακριβή.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για την επένδυση Carbon Veil στο εσωτερικό, η οποία αποτελείται από 150 στρώματα από ανθρακονήματα.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τους όρους των αξεσουάρ της Rolls-Royce, με το όνομα «Gallery» ορίζεται ο χώρος του ταμπλό μπροστά από τη θέση του συνοδηγού. Με άλλα λόγια, αυτό το σημείο στο αυτοκίνητο που πολλοί κατασκευαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν στον διαμορφωτή για να παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών όπως αληθινό ξύλο, δέρμα ή έντονα χρώματα. Στην περίπτωση της Rolls-Royce Phantom, τα περιθώρια σχεδιασμού είναι φυσικά μεγαλύτερα ή καλύτερα δεν υπόκειται σε κανέναν περιορισμό.

Οι πελάτες της Rolls που παραγγέλνουν μία Phantom μπορούν να έχουν αληθινά έργα τέχνης στο κομμάτι της «Gallery». Μπορείτε να υποδείξετε τον προσωπικό σας αγαπημένο καλλιτέχνη ή σχεδιαστή, με τον οποίο θα επικοινωνήσει η Rolls-Royce για να δημιουργήσει ένα πραγματικά μοναδικό κομμάτι για το ταμπλό.

Advertisement
Advertisement

Η Rolls-Royce προσφέρει επίσης ορισμένες προδιαμορφωμένες επιλογές για τον εξοπλισμό της Gallery, όπως το Carbon Veil (πέπλο από Κάρμπον). Βασίζεται στο έργο τέχνης «Carbon Veil», του Alastair Gibson, ο οποίος χρειάστηκε δύο χρόνια για να το ολοκληρώσει. Η ονομασία είναι λίγο παραπλανητική, καθώς η δομή αποτελείται από 150 στρώματα από ίνες άνθρακα, η σχεδιαστική γλώσσα των οποίων βασίζεται στο πολυτελές γιοτ 118 WallyPower.

Advertisement

Για να το παρουσιάσει η Rolls Royce διάλεξε μία Phantom Black Pack, με το πλαίσιο των παραθύρων, τη «μάσκα» και τα τελικά της εξάτμισης έχουν μαύρο φινίρισμα αντί για το συνηθισμένο χρώμιο. Επιπλέον, το «Spirit of Ecstasy» είναι κατασκευασμένο από αναθρακόνημα.

Advertisement

Στο εσωτερικό, οι Βρετανοί επέλεξαν μια συγκρατημένη σύνθεση από λευκό και ανθρακί δέρμα, ώστε το Carbon Veil να κάνει αντίθεση. Όσο για το πόσο κοστίζει η Rolls Royce δεν κάνει ανακοινώσεις. Αν θέλετε να ξεχωρίζετε δεν μετράτε το κόστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι η νέα ηλεκτρική Rolls-Royce Spectre
Ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο: Ετοιμάζεται το δεύτερο «κομμάτι»
Αυτή είναι η Rolls Royce Cullinan της Khloe Kardashian

 

Advertisement