Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η επιβλητική Ferrari F8 Tributo στα Μετέωρα

Ελλάδα 23:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επιβλητική Ferrari F8 Tributo στα Μετέωρα

ΝΕΑ

Η επιβλητική Ferrari F8 Tributo στα Μετέωρα

ΝΕΑ

Μία ειδικά διαμορφωμένη Ferrari κινήθηκε με τέρμα γκάζι στους βράχους των Μετεώρων προκαλώντας τον θαυμασμό των φίλων της αυτοκίνησης…

Advertisement
Advertisement

Αυτοκίνητα που φέρουν το εμβληματικό λογότυπο της Ferrari δεν τα βλέπουμε κάθε μέρα. Η εμφάνισή τους και μόνο προκαλεί θαυμασμό, πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για την F8 Tributo Racing και μάλιστα σε έκδοση που έχει αλλαγές για να είναι ακόμα πιο άγρια και πιο γρήγορη.

Μία τέτοια Ferrari F8 Tributo έκανε την εμφάνισή της, τη Δευτέρα τα ξημερώματα στα Μετέωρα. Στόχος ήταν να πετύχει ρεκόρ ταχύτητας καλύπτοντας μία συγκεκριμένη διαδρομή 4 χιλιομέτρων αλλά και να καταγραφεί όλο αυτό με σκοπό την τουριστική προβολή της χώρα μας στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος του Ferrari Club Passione Rossa, Fabio Barone, ήταν ο οδηγός της συγκεκριμένης Ferrari F8 Tributo και ήρθε στην Ελλάδα για να πετύχει ένα ακόμα ρεκόρ, όπως άλλωστε έχει κάνει στο παρελθόν και σε άλλες διαδρομές, διαφόρων χωρών.

Advertisement
Advertisement

Εικόνες  με άρωμα Ελλάδας

Η εμπειρία να οδηγείς σε αυτό την περιοχή όπου ξεπροβάλλουν οι εμβληματικοί και ταυτόχρονα «εξωγήινοι» βράχοι είναι μοναδική και αυτό ήταν κάτι που έκαναν ιδιαίτερο το όλο εγχείρημα που αγκάλισαν τόσο οι τοπικοί φορείς όσο και ο κόσμος. Ωστόσο και για θέματα ασφαλείας, η καταγραφή του ρεκόρ έγινε σε συγκεκριμένη ώρα και με ελάχιστο κόσμο προκειμένου να κυλήσει ομαλά η διαδικασία και χωρίς προβλήματα.

Όπως αποδείχτηκε, η κίνηση των Ιταλών να έρθουν στην Ελλάδα ήταν ξεχωριστή και είναι σίγουρο πως λείπουν αντίστοιχες εκδηλώσεις που προβάλλουν τη χώρα μας σε όλον τον πλανήτη, μέσα και από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Advertisement

Αναμένουμε το επίσημο video της διοργάνωσης όσο και τους χρόνους που κατέγραψε η Ferrari F8 Tributo Racing.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά είναι τα νέα Skoda που θα δούμε μέχρι το 2026
Δε θα πιστέψετε πόσα φανάρια έχει η Αττική
Τι μυστικό κρύβει αυτή η Ferrari; (+video)

Advertisement