Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H έκθεση του Λος Άντζελες μεταφέρεται λόγω κορωνοϊού

Ελλάδα 21:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H έκθεση του Λος Άντζελες μεταφέρεται λόγω κορωνοϊού

ΝΕΑ

H έκθεση του Λος Άντζελες μεταφέρεται λόγω κορωνοϊού

ΝΕΑ

Το φετινό LA Auto Show που κανονικά θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί στις 20-29 Νοεμβρίου 2020, ακυρώθηκε πλέον και επίσημα και ορίστηκε εκ νέου να διεξαχθεί τώρα στις 21-31 Μαΐου 2021.

Advertisement
Advertisement

Οι press days θα πραγματοποιηθούν στις 19-20 Μαΐου. Η επιβεβαίωση της κίνησης έρχεται μια μέρα αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο αναφορές σχετικά με την εξάμηνη καθυστέρηση.

«Είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξη από το LA Convention Center, την Πόλη του Λος Άντζελες και όλους τους συνεργάτες μας στην αυτοκινητοβιομηχανία», δήλωσε σε ανακοίνωσή της η διευθύνουσα σύμβουλος της LA Auto Show, Λίζα Καζ. «Το Σαββατοκύριακο Memorial Day είναι μια ευκαιρία για σημαντικές ενέργειες και ντεμπούτο προϊόντων. Ο καλός καιρός στο LA δημιουργεί συναρπαστικές συνθήκες για μια ανοιξιάτικη έκθεση”.

Μετακινώντας την εκδήλωση στον Μάιο, το LA Auto Show τοποθετείται χρονικά μεταξύ του New York Auto Show που έχει προγραμματιστεί για τις 2-11 Απριλίου και το Detroit Auto Show που προγραμματίστηκε για τις 19-26 Ιουνίου. Παρόλο που αυτά τα τρία μεγάλα γεγονότα θα μπορούσαν να αποδειχθούν ευλογία για τους οπαδούς των αυτοκινήτων, δεδομένων των ακυρώσεων εκθέσεων αυτοκινήτου το 2020, πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες πιθανότατα θα επιλέξουν να μην εμφανιστούν και στις τρεις εκδηλώσεις.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ένωσης Αντιπροσώπων Νέων Αυτοκινήτων του Λος Άντζελες, David Ellis, λέει ότι η έκθεση αυτοκινήτων θα δώσει μια πολύ απαραίτητη ώθηση στις πωλήσεις των τοπικών αντιπροσωπειών.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τις νέες ημερομηνίες του Μαΐου του LA Auto Show. Περιμένουμε με ανυπομονησία ο ενθουσιασμός που δημιουργεί μια έκθεση αυτοκινήτων μεταξύ των καταναλωτών, να μεταφραστεί άμεσα σε παραγγελίες και πωλήσεις”, τόνισε.

Advertisement

Το LA Auto Show του 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες. Βεβαίως, δεν υπάρχει καμία ένδειξη σε ποια κατάσταση θα είναι ο κόσμος τον επόμενο Μάιο, οπότε είναι απολύτως πιθανό αυτά τα νέα σχέδια για την εκδήλωση να αλλάξουν, όπως συνέβη επανειλημμένα τους τελευταίους δραματικούς μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Στο LA Auto show τα Audi E-Tron Sportback και RS Q8

Αποκλειστικό: Δείτε τα πρώτα Tesla να μπαίνουν Ελλάδα (video)

Κορωνοϊός: Μήνυμα του Francis Ford Coppola που συγκινεί (+video)

Advertisement