Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η εκρηκτική Mercedes-AMG S63 με την υπογραφή της Mansory

Ελλάδα 13:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εκρηκτική Mercedes-AMG S63 με την υπογραφή της Mansory

ΝΕΑ

Η εκρηκτική Mercedes-AMG S63 με την υπογραφή της Mansory

ΝΕΑ

Η γνωστή για τις εκκεντρικές δημιουργίες της Mansory επιστρέφει με μια αναβάθμιση που έχει ως βάση την υπερπολυτελή αλλά και άκρως δυναμική Mercedes-AMG S63.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε συνηθίσει να συνδέουμε την εικόνα της Mercedes-Benz S-Class με την επιβλητικότητα και τον εκλεπτυσμό. Στην περίπτωση της Mansory S63, της κορυφαίας έκδοσης της S-Class με την φροντίδα της γνωστής εταιρίας βελτιώσεων το αποτέλεσμα αγγίζει σίγουρα τα όρια της εκκεντρικότητας.

Η εικόνα της Mansory S63 ξεφεύγει από κάθε έννοια διακριτικότητας, κυρίως λόγω του ανθρακονημάτινου καπό με τις εισαγωγές αέρα, των μεγάλων τροχών 22 ιντσών αλλά και του πολύ χαμηλού ύψους καθώς η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 30 mm σε σχέση με το εργοστασιακό μοντέλο. Επιπλέον η Mansory S63 φορά φρένα με κεραμικούς δίσκους και μεγάλες δαγκάνες με χαρακτηριστική μπλε απόχρωση.

mansory S63

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό ακολουθεί τον έντονο χαρακτήρα της εξωτερικής εμφάνισης χωρίς όμως την παραμικρή υποχώρηση στο δεδομένο υπερπολυτελές στοιχείο που συνοδεύει την S-Class. Βασικό χαρακτηριστικό είναι οι κατάλευκες χειροποίητες επενδύσεις από δέρμα υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει το απαιτητικό κοινό που θα στραφεί σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Σε ότι αφορά τις μηχανικές αναβαθμίσεις η Mansory περιορίζεται στη δήλωση πως οι μηχανικοί της άγγιξαν τα όρια τους, χωρίς όμως να δίνει προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες πέραν του ότι η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου έχει ανέβει στα 310 km/h. Με αυτό το δεδομένο θα πρέπει να περιμένουμε την απόδοση του V8 twin-turbo κινητήρα να ξεπερνά τους 800 PS.

mansory S63

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρωτότυπο Mercedes-Maybach 6 θα είναι το αυτοκίνητο του Batman
Έρχεται η ανανεωμένη Mercedes-AMG A 45
Πως σας φαίνονται οι μινιατούρες της Mercedes 300 SL;