Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Cupra παρουσίασε σκάφος 400 ίππων!

Ελλάδα 13:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Cupra παρουσίασε σκάφος 400 ίππων!

ΝΕΑ

Η Cupra παρουσίασε σκάφος 400 ίππων!

ΝΕΑ

Το μήκος του σκάφους της Cupra αγγίζει τα 8 μέτρα και αποτελεί προπομπό μιας ειδικής έκδοσης, περιορισμένης παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους τον περασμένο Φεβρουάριο, η Cupra και το ναυπηγείο De Antonio Yachts παρουσίασαν, το De Antonio Yachts D28 Formentor, ένα εκθεσιακό σκάφος που αποτελεί προπομπό μιας ειδικής, περιορισμένης παραγωγής έκδοσης. Η τελευταία θα λανσαριστεί στα τέλη του 2021 ενώ θα φέρει τα χρώματα της Cupra.

Το εκθεσιακό σκάφος παράγει 400 PS, η γάστρα σε σχήμα “V” του χαρίζει τελική ταχύτητα 40 κόμβων, ενώ –σε επίπεδο εμφάνισης- ξεχωρίζει για τις απλές γραμμές και το δυναμικό του χαρακτήρα, ο οποίος ενισχύεται από το χρώμα Petrol Blue με φινιρίσματα σε χρώμα χαλκού, προσθέτουν κομψότητα και sportiness.

Advertisement
Advertisement

Το De Antonio Yachts D28 Formentor έχει μήκος 7,99 μέτρα, με δυνατότητα προσθήκης πλατφόρμας μισού μέτρου. To πλάτος του σκάφους και η κατανομή βάρους παρέχουν ευρύχωρο κατάστρωμα και σταθερότητα. Η διάταξη όγκων επιτρέπει άνετη μετακίνηση γύρω από την περίμετρο.

Ολόκληρο το κατάστρωμα είναι στο ίδιο επίπεδο, χωρισμένο σε διαφορετικούς χώρους, sundeck με καθίσματα και τραπέζια τόσο εμπρός όσο και πίσω και περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. Ο υψηλός βαθμός χρήσης του χώρου προσφέρει ασύγκριτη αίσθηση ευρυχωρίας, με μέγιστη χωρητικότητα έως και δέκα ατόμων.

Advertisement

Το De Antonio Yachts D28 Formentor εκτίθεται στη Marina Vela στο λιμάνι της Βαρκελώνης μαζί με το Cupra Formentor VZ5, μια ειδική περιορισμένη έκδοση του CUV υψηλής απόδοσης εξοπλισμένη με πεντακύλινδρο κινητήρα 390PS, από την οποία μόνο 7.000 μονάδες θα παραχθούν.

 «Όραμα μας είναι να εμπνεύσουμε τον κόσμο από τη Βαρκελώνη και τώρα μεταφέρουμε την σύγχρονη σχεδιαστική μας γραμμή και στη θάλασσα. Με αυτήν τη συνεργασία θέλουμε να αποδείξουμε τη φιλοδοξία της Cupra να συνδυάσει υψηλή απόδοση με μοναδικό στυλ και σχεδίαση που προκαλεί συναισθήματα. Το De Antonio Yachts D28 Formentor είναι μόνο η αρχή: θα συνεργαστούμε για τη δημιουργία ενός υβριδικού σκάφους που σκοπεύουμε να λανσάρουμε το 2022, εμπνευσμένο από το Cupra Formentor e-Hybrid», δήλωσε ο Πρόεδρος της Cupra, Wayne Griffiths, αφού απόλαυσε τα πρώτα μίλια στο De Antonio Yachts D28 Formentor.

Advertisement

Τον Griffiths συνόδευσαν οι συνιδρυτές της De Antonio Yachts, Marc de Antonio και Stan Chmielewski, καθώς και ο CUPRA Director of Strategy, Business Development and Operations, Antonino Labate.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμές εξέλιξης για το νέο SEAT Arona
Δοκιμή: SΕΑΤ Arona 1.0 TGI CNG
Δοκιμή: SEAT Arona 1.5 TSI EVO FR

Advertisement