Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι χάρες της νέας McLaren 750S σε δράση (+video)

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι χάρες της νέας McLaren 750S σε δράση (+video)

ΝΕΑ

Οι χάρες της νέας McLaren 750S σε δράση (+video)

ΝΕΑ

Η νέα McLaren 750S παρουσιάζεται από την κατασκευάστρια μέσα από μια σειρά video όπου βλέπουμε τις αλλαγές και τις βελτιώσεις σε σχέση με την McLaren 720S την οποία και αντικαθιστά.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη McLaren, όλα τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου είναι βελτιωμένα σε σχέση με εκείνα του προκάτοχου.

Ένα από τα video που δόθηκαν στη δημοσιότητα, είναι ένα animation που δημιουργήθηκε από τον φημισμένο Ash Thorp, στο οποίο βλέπουμε ψηφιακά γραφικά συνδυασμένα με πλάνα από τον κινητήρα του αυτοκινήτου και άλλα μέρη του. Το αεροδυναμικό πακέτο, τα φώτα και οι προφυλακτήρες έχουν επανασχεδιαστεί ανανεώνοντας την αισθητική του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Οι πιο σημαντικές αναβαθμίσεις έχουν να κάνουν όμως με τον twin-turbo κινητήρα V8 χωρητικότητας 4,0 λίτρων που αποδίδει 750 ίππους όπως προδίδει και το όνομα του μοντέλου. Αντίστοιχα, η ανάρτηση και το πλαίσιο, έχουν προσαρμοστεί ανάλογα για να παρουσιάζεται βελτιωμένη και η συμπεριφορά του μοντέλου, προσφέροντας ακόμα περισσότερη απόλαυση στον οδηγό- κάτι που αποτελεί το θέμα ενός ακόμα video.

Τέλος, με ένα ακόμα video η McLaren δείχνει την 750S σε δράση μέσα σε πίστα, σε μια έκδοση με πορτοκαλί χρώμα και μαύρες λεπτομέρειες. Ένα ακόμα –αυτή τη φορά μεγαλύτερο σε διάρκεια- video, έχει παρουσιαστεί από τη McLaren για να παρουσιάσει λεπτομερώς το μοντέλο σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν σχεδόν τα πάντα γι’ αυτό.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρεμιέρα για τη νέα McLaren 750S
Η Novitec βάζει σε τροχιά την McLaren Elva
Mclaren: Παρελθόν από την ομάδα ο James Key

Advertisement