Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Novitec βάζει σε τροχιά την McLaren Elva

Ελλάδα 20:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Novitec βάζει σε τροχιά την McLaren Elva

ΝΕΑ

Η Novitec βάζει σε τροχιά την McLaren Elva

ΝΕΑ

Με 920 ίππους και χωρίς παρμπρίζ, η McLaren Elva με τις περιποιήσεις της Novitec, θα χρειάζεται κάτι παραπάνω από κράνος για να την οδηγήσει κανείς.

Advertisement
Advertisement

Τα 330 χλμ./ώρα της τελικής ταχύτητας της εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής McLaren Elva, έρχονται ακόμα πιο γρήγορα στην περίπτωση της «πειραγμένης» από τη Novitec.

Η αναβαθμισμένη από τη Novitec περιορισμένης παραγωγής McLaren Elva, έχει 105 περισσότερους ίππους από την εργοστασιακή και φτάνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα. Το πραγματικά εντυπωσιακό στοιχείο αυτής της είδησης, ότι δηλαδή η Novitec «βάζει χέρι» στην Elva, είναι πως για να το κάνει αυτό, υπάρχουν πρόθυμοι ιδιοκτήτες του hypercar της McLaren που θα την «πείραζαν».

Advertisement
Advertisement

Ενώ η τυπική Elva διαθέτει έναν κινητήρα V8 4,0 λίτρων twin-turbo με 815 ίππους και 800 Nm ροπής, η Novitec στέλνει την απόδοση με το πρώτο στάδιο στους 872 ίππους και τα 864 Nm. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το δεύτερο στάδιο επέμβασης, στο οποίο περιλαμβάνεται και διαφορετική εξάτμιση, όπου η απόδοση φτάνει τους 920 ίππους και τα  898 Nm ροπής.

Η Novitec για όσους από τους 149 ιδιοκτήτες της Elva το επιθυμούν, προσφέρει σπορ ελατήρια που μειώνουν την απόσταση από το δρόμο κατά 20 χιλιοστά, κάτι που εκτός της πιο «άγριας» εμφάνισης, σύμφωνα με το βελτιωτικό οίκο, προσφέρει και καλύτερα χαρακτηριστικά στην οδήγηση του αυτοκινήτου.

Advertisement

Παράλληλα, η Novitec συνεργάστηκε με τη Vossen για να προσφέρει σφυρήλατους τροχούς 20 και 21 ιντσών, τους οποίους προσφέρει σε 72 διαφορετικά χρώματα. Φυσικά ο βελτιωτικός οίκος δίνει τη δυνατότητα επεμβάσεων και στην καμπίνα του αυτοκινήτου, ανάλογα με το τι θα ζητήσει ο κάθε πελάτης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford: Νέου τύπου μπαταρίες για την Mustang Mach-Ε
Τεράστια ανάκληση για κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος
Η Ελλάδα οδηγεί την κούρσα των πωλήσεων ΙΧ στην ΕΕ!