Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BYD ετοιμάζει ολόκληρο στόλο!

Ελλάδα 14:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BYD ετοιμάζει ολόκληρο στόλο!

ΝΕΑ

Η BYD ετοιμάζει ολόκληρο στόλο!

ΝΕΑ

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών στον πλανήτη, θέλει να τον κατακτήσει από τη θάλασσα…

Advertisement
Advertisement

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η BYD αποκάλυψε το Explorer No.1, το πρώτο εμπορικό πλοίο της, για μεταφορές οχημάτων, σε μια ιστορική στιγμή, που ταυτόχρονα καταδεικνύει τις επεκτατικές διαθέσεις της.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων στον πλανήτη, ετοιμάζει για… κανονική ναυμαχία, καθώς μέσα στα επόμενα χρόνια, ο στόλος εμπορικών πλοίων θα ανέλθει στα επτά, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις παγκόσμιες πωλήσεις και τις εξαγωγές της!

Το Explorer No.1, μπορεί να μεταφέρει έως και 7.000 οχήματα και ήταν το πρώτο πλοίο αυτών των χαρακτηριστικών, που κατασκευάστηκε σε κινεζικό ναυπηγείο και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για την εξαγωγή τοπικών οχημάτων στο εξωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Κατασκευάστηκε από την CIMC Raffles, ενώ η κατασκευή των επόμενων δύο φορτηγών πλοίων ξεκίνησε πρόσφατα στο Guangzhou. Κατασκευάζονται από την CSSC Offshore & Marine Engineering και το καθένα θα έχει την δυνατότητα να μεταφέρει 7.000 οχήματα. Και έπεται και συνέχεια…

Η Κίνα έγινε ο μεγαλύτερος εξαγωγέας αυτοκινήτων στον κόσμο πέρυσι, παίρνοντας το στέμμα από την Ιαπωνία. Η BYD πιστεύει ότι μπορεί να μειώσει το κόστος μεταφοράς με τα δικά της πλοία, σε αντίθεση με την καταβολή υπέρογκων χρεώσεων ναύλωσης μεταφορέων αυτοκινήτων.