Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti έχει έτοιμη μια πιο special Chiron

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Bugatti έχει έτοιμη μια πιο special Chiron

ΝΕΑ

Η Bugatti έχει έτοιμη μια πιο special Chiron

ΝΕΑ

Μπορεί να μην έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε να παρουσιάζεται η νέα Bugatti Chiron Sport, ωστόσο η εταιρία μοιάζει να είναι έτοιμη να τραβήξει το σεντόνι από μία ακόμη νέα έκδοση του υπεραυτοκινήτου της, ακόμη πιο εξωτική από την τελευταία της δημιουργία. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες για τη συγκεκριμένη και ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής έκδοση της Chiron μας έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα από ένα γκαλά στο οποίο παραβρέθηκε η οικονομική αφρόκρεμα του Los Angeles. Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν ειδική πρόσκληση για το event της Bugatti ήταν και ο youtuber “Whitesse JR”, γιος μεγάλου Αμερικάνου συλλέκτη αυτοκινήτων.

Bugatti-Chiron-Sport-640

Ο εν λόγω κύριος που έλαβε μέρος στην ειδική παρουσίαση της επόμενης έκδοσης της Chiron, έκανε λόγο για ένα αμφιλεγόμενο αυτοκίνητο (προφανώς όσον αφορά στη σχεδίασή του), το οποίο θα παραχθεί σε έναν εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων για ιδιαίτερα λίγους και τυχερός. Ο “Whitesse JR”, είπε επίσης πως η νέα πρόταση της Bugatti που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα στο κοινό θα διατηρεί στα σωθικά του των W16 κινητήρα των οχτώ λίτρων και τεσσάρων turbo, ο οποίος αποδίδει 1.500 ίππους. Ο “Whitesse JR” δεν θέλησε να φανερώσει περισότερα όσον αφορά στη νέα έκδοση της Bugatti, καθώς όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί, αναφέρει ότι, όπως και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενη στην παρουσίαση, έτσι και αυτός, έχει υπογράψει σχετική ρήτρα που το απαγορεύει να μπει σε λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement