Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι BMW M διατηρούν τα χειροκίνητα κιβώτια

Ελλάδα 9:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι BMW M διατηρούν τα χειροκίνητα κιβώτια

ΝΕΑ

Οι BMW M διατηρούν τα χειροκίνητα κιβώτια

ΝΕΑ

Είναι μέσα στις προθέσεις της BMW M, να διατηρήσει την επιλογή του χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων για τους πιο ενθουσιώδεις και παραδοσιακούς οδηγούς.

Advertisement
Advertisement

Με τις μισές BMW M2 να έχουν παραγγελθεί με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ήταν βέβαιο πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα ανταποκρινόταν θετικά.

Το αφεντικό της BMW M, Frank van Meel, φαίνεται αποφασισμένο να διατηρήσει το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων στη λίστα των επιλογών για όσο το δυνατόν περισσότερο, μια και στην περίπτωση της BMW M2 το 50% των παραγγελιών του μοντέλου, είναι με αυτή την επιλογή. Πολλές εταιρίες έχουν ήδη καταργήσει τη χειροκίνητη επιλογή, όπως η ανταγωνιστική Mercedes-AMG, επικαλούμενη απλοποιήσεις της λίστας των επιλογών και χαμηλότερο κόστος παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, η BMW φαίνεται έτοιμη να ανατρέψει την τάση αυτή, με τον van Meel να επιβεβαιώνει ότι η χειροκίνητη επιλογή είναι πολύ δημοφιλής και αυτό δεν «τους επιτρέπει» να την καταργήσουν. Η επόμενη έκδοση της M2 αναμένεται να φτάσει στους εκθεσιακούς χώρους στα τέλη του 2022, πράγμα που σημαίνει ότι η αποκάλυψή του απέχει πολύ λίγο. Θυμίζουμε πως η Coupe Σειρά 2 που ήδη διατίθεται, έχει αυτή την επιλογή στη διάθεση των υποψήφιων αγοραστών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η πρώτη στέισον BMW M3
Δοκιμή: BMW iX M60
H AMG GT R της BSTC έχει 903 ίππους