Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Blink έχει τις κορυφαίες λύσεις φόρτισης για κάθε επιχείρηση

Ελλάδα 18:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Blink έχει τις κορυφαίες λύσεις φόρτισης για κάθε επιχείρηση

ΝΕΑ

Η Blink έχει τις κορυφαίες λύσεις φόρτισης για κάθε επιχείρηση

ΝΕΑ

Η ηλεκτροκίνηση μέρα με τη μέρα κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, καθώς οδηγοί -αλλά και επιχειρήσεις- αποφασίζουν να στραφούν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για το περιβάλλον.

Advertisement
Advertisement

Η Blink Charging Hellas που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2019 αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης.

Το ζητούμενο είναι ο οδηγός να φορτίζει εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο, απολαμβάνοντας το καθημερινό του πρόγραμμα χωρίς να παρεκκλίνει καθόλου από αυτό, βοηθώντας ταυτόχρονα στην καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και στη μείωση των επιπέδων θορύβου των αστικών κέντρων.

Η e-στροφή των εταιρειών

Advertisement
Advertisement

Ας μην ξεχνάμε πως πλέον οι εταιρικοί στόλοι θα πρέπει να αποτελούνται από ηλεκτρικά αυτοκίνητα – βάσει νόμου. Συγκεκριμένα, ο κλιματικός νόμος προβλέπει πως το 25% των νέων εταιρικών αυτοκινήτων Ιδιωτικής Χρήσης θα πρέπει να κάνει μετάβαση στην «πράσινη» εποχή. Μάλιστα, ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να μετρά αντίστροφα, για τις εταιρείες leasing και κατ΄ επέκταση για τους ομίλους με στόλους οχημάτων, καθώς ο νόμος ορίζει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα πρέπει το ένα στα τέσσερα καινούρια οχήματα του στόλου να είναι είτε ηλεκτρικό είτε plug-in υβριδικό.

Τα πλεονεκτήματα των εταιρειών που αποφασίζουν να κάνουν τη μετάβαση στην «πράσινη» εποχή είναι πολλά: Φορολογικά, οικονομικά, επενδυτικά. Όσον αφορά τα φορολογικά κίνητρα, υφίσταται χορήγηση προσαυξημένης έκπτωσης στις επιχειρήσεις, για δαπάνες που αφορούν τους εργαζόμενους και την προστασία του περιβάλλοντος (δαπάνη μίσθωσης εταιρικού επιβατικού αυτοκινήτου, εγκατάστασης και λειτουργίας δημόσια προσβάσιμων σημείων φόρτισης οχημάτων, δαπάνη αγοράς οχημάτων τύπου L, κλπ), ενώ διατίθενται και αυξημένα ποσοστά αποσβέσεων για κατασκευές και εγκαταστάσεις για τη φόρτιση οχημάτων.

Advertisement

Στα παραπάνω να προσμετρηθεί το γεγονός πως μία εταιρεία που αποφασίζει να προχωρήσει στην εγκατάσταση λύσεων φόρτισης, είναι λογικό το ακίνητό της να αποκτήσει προστιθέμενη αξία -κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη σημερινή αγορά του real estate, καθώς ενισχύεται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ακινήτου ως πόλος έλξης στο κοινό της ηλεκτροκίνησης και της πράσινης ανάπτυξης.

Advertisement

Blink: 8 λόγοι για να την επιλέξει μία επιχείρηση

Ποια εταιρεία πληροί τα παραπάνω κριτήρια και έρχεται να εξυπηρετήσει κάθε οδηγό -αλλά και επιχείρηση- με βάση τα παραπάνω; Η Blink είναι η εταιρεία που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή των πιο ενδεδειγμένων λύσεων φόρτισης για επιχειρήσεις και φυσικά υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξει μία εταιρεία να συνεργαστεί μαζί της.

Αρχικά, μιλούν οι αριθμοί, καθώς μέχρι σήμερα περισσότερες από 250 επιχειρήσεις έχουν επιλέξει τη Blink. Μάλιστα, πρόκειται για επιχειρήσεις που ανήκουν σε περισσότερους από 23 διαφορετικούς κλάδους.

Advertisement

Αναλυτικά, οι λόγοι για να επιλέξει την Blink μία επιχείρηση είναι οι εξής:

  1. Η Blink διαθέτει άριστη τεχνογνωσία, καθώς έχει μακρά πορεία στο χώρο της ηλεκτροκίνησης. Στον ελλαδικό χώρο διαθέτει μεγάλη εξειδίκευση εγκαταστάσεων καθώς βρίσκεται ήδη σε σημεία με διαφορετικά χαρακτηριστικά (πολυκαταστήματα, υπόγεια και υπαίθρια parking, λιμάνια, δημοτικά σημεία κλπ).
  2. Δεύτερον, πρόκειται για μία εταιρεία που προσφέρει στον οδηγό ασφάλεια και αξιοπιστία μέσω της εφαρμογής της και της 24ωρης εξυπηρέτησης που παρέχει, 365 μέρες το χρόνο. Ταυτοχρόνως, επιλύονται τυχόν τεχνικά προβλήματα που υποστηρίζονται μέσω απομακρυσμένου ελέγχου λειτουργίας των σταθμών φόρτισης.
  3. Επιπλέον, η Blink διαθέτει πλατφόρμες διαχείρισης όλων των φορτιστών της, καθώς και των ενεργειακών συστημάτων που τους συνοδεύουν, σε πλήρη συμμόρφωση όχι μόνο με τις τρέχουσες αλλά και με τις μελλοντικές απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών.
  4. Στα συν, το γεγονός πως η Blink αναλαμβάνει την εγκατάσταση εξοπλισμού (λειτουργία, ασφάλιση, συντήρηση κι επισκευή των φορτιστών), καθώς και την πλήρη διαχείριση της τιμολόγησης των υπηρεσιών φόρτισης και το after sales support.
  5. Ας μην ξεχνάμε πως η Blink προσφέρει διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα, σχεδιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε συνεργάτη.
  6. Πανελλαδικά βρίσκουμε περισσότερες από 620 θέσεις φόρτισης, ενώ μέρα με τη μέρα προστίθενται κι άλλες.
  7. Δημιουργεί υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλο τον κόσμο, προάγοντας την υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων.
  8. Τέλος, η Blink εγγυάται την ορθή εγκατάσταση και εύρυθμη λειτουργία των σταθμών φόρτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Blink: Ο κορυφαίος πάροχος φορτιστών και στη χώρα μας!
Blink Charging Hellas & Taxiplon: Αναπτύσσουν την ηλεκτροκίνηση για τα Ταξί
Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα Praktiker