Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα Praktiker

Ελλάδα 8:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα Praktiker

ΝΕΑ

Νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στα Praktiker

ΝΕΑ

Όλα τα σημεία διαθέτουν από ένα σταθμό με δύο θέσεις φόρτισης εκτός από τον Ταύρο όπου τοποθετήθηκαν δύο σταθμοί με συνολικά 4 θέσεις φόρτισης.

Advertisement
Advertisement

Η Blink Charging Hellas, σε συνεργασία με την Globalsat και την Praktiker Hellas, προσφέρει στους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε υπηρεσίες φόρτισης υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας. Στα, έξι καταστήματα του δικτύου της Praktiker στην Αττική, οι οδηγοί, μπορούν εύκολα να φορτίσουν το ηλεκτροκίνητο όχημά τους.

Η Blink Charging Hellas, η Praktiker Hellas και η Globalsat, κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, του DIY & Home Improvement, της διανομής προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα, αντίστοιχα, προχωρούν σε αυτή τη συνεργασία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη βέλτιστη εμπειρία των καταναλωτών στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, η Blink Charging Hellas αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση και το after sales support των σταθμών φόρτισης που τοποθετήθηκαν στα έξι καταστήματα της Praktiker στο Νομό Αττικής και συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές:

Praktiker Παλλήνης,

Praktiker Ελληνικού,

Advertisement

Praktiker Μάνδρας,

Praktiker Μεταμόρφωσης,

Advertisement

Praktiker Αγίας Βαρβάρας και

Praktiker Ταύρου.

Όλα τα σημεία διαθέτουν από ένα σταθμό φόρτισης AC 2Χ22 (με δύο θέσεις φόρτισης), με εξαίρεση το Praktiker Ταύρου όπου τοποθετήθηκαν δύο σταθμοί AC 2×22 (με συνολικά 4 θέσεις φόρτισης), για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών. Οι σταθμοί φόρτισης της Blink είναι δημόσιας χρήσης με ελεύθερη πρόσβαση, προς όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων της Praktiker Hellas, που επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Advertisement

H Praktiker Hellas επενδύει στην ανάπτυξη και διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. H συνεργασία με την Blink Charging Hellas, βασίζεται στη δημιουργία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα σημεία όπου η εταιρία διαθέτει καταστήματα, στηρίζοντας μ΄ αυτό τον τρόπο την ιδιωτική πρωτοβουλία και τον εκσυγχρονισμό της χώρας, ώστε η ηλεκτροκίνηση να ενταχθεί στην καθημερινότητα των πολιτών.

Η Globalsat έχει εισέλθει στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ηλεκτροκίνησης, με σκοπό να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της και να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις, ως εμπορικός αντιπρόσωπος της Blink Charging Hellas, της εταιρείας που οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

Φωτογραφία: Eurokinisi

Διαβάστε επίσης:

Γηρασμένα και με πολλά χλμ. τα μεταχειρισμένα ΙΧ της Ελλάδας

Σοκ! Νέα νοθεία στη βενζίνη με χημικά που δεν ανιχνεύονται

Αδύνατη η άρση παρακράτησης σε ΙΧ που έχει εξοφληθεί από το 2015!