Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η AutoExe βελτίωσε το Mazda CX-60

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η AutoExe βελτίωσε το Mazda CX-60

ΝΕΑ

Η AutoExe βελτίωσε το Mazda CX-60

ΝΕΑ

To να βλέπεις ένα αναβαθμισμένο Mazda CX-60 είναι κάτι σπάνιο και ίσως όχι το αυτοκίνητο που αναμένεις να δεις να έχει δεχτεί τις περιποιήσεις κάποιου οίκου βελτιώσεων.

Advertisement
Advertisement

Η Mazda, παρουσίασε το CX-60 στην αγορά την περασμένη άνοιξη. Το νέο SUV μοντέλο της εντυπωσιάζει με τις διαστάσεις του, με την τεχνολογία του κινητήρα του, όπως και με την καινούργια πλατφόρμα στην οποία βασίζεται.

Πρόσφατα, ο ιαπωνικός οίκος βελτιώσεων «AutoExe» παρουσίασε ένα κιτ το οποίο έχει την κωδική ονομασία «KH-07» και προορίζεται για να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνιση και την οδική συμπεριφορά του νέου μοντέλου της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές αφορούν στην προσθήκη μικρής αεροτομής (splitter) στη βάση του εμπρός προφυλακτήρα, όπως και αεροδυναμικών ανοιγμάτων σε αυτόν που κάνουν το αυτοκίνητο να δείχνει πιο σπορτίφ. Στα πλαϊνά παράθυρα έχουν τοποθετηθεί αεροδυναμικές προσθήκες, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια σχετικά μεγάλη αεροτομή και έχει επανασχεδιαστεί ο εκεί προφυλακτήρας, ο οποίος εμπεριέχει αεροδυναμικό διαχύτη. Επίσης, υπάρχουν δύο ζεύγη διπλών εξατμίσεων.

Εκτός από τις αισθητικές διαφοροποιήσεις, οι άνθρωποι της «AutoExe» έχουν κάνει και ουσιαστικότερες αλλαγές στο CX-60 οι οποίες σχετίζονται με τα μηχανικά μέρη του. Έτσι, η ανάρτηση του οχήματος έχει κατά 2,5 εκατοστά μικρότερο ύψος από αυτό της κανονικής έκδοσης. Η βάση κινητήρα έχει ενισχυθεί και έχουν τοποθετηθεί νέες, πιο δύσκαμπτες μπάρες στο πίσω μέρος.

Advertisement

Η «AutoExe» ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τη διαδικασία εξέλιξης του κιτ και στο προσεχές διάστημα θα παρουσιάσει αναβαθμισμένη ανάρτηση και αποδοτικότερο σύστημα πέδησης, όπως και νέο σύστημα εισαγωγής για τον κινητήρα. Το βελτιωμένο Mazda CX-60 θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 13-15 Ιανουαρίου 2023.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το νέο Mazda CX-60 στη Γερμανία (+video)
Mazda CX-60: Γητευτής της πολυτέλειας
Mazda MX-5: 33 χρόνια οδηγικής απόλαυσης