Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Audi εγκαθιστά φορτιστές στο αρχηγείο της FC Bayern

Ελλάδα 1:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Audi εγκαθιστά φορτιστές στο αρχηγείο της FC Bayern

Mobility

Η Audi εγκαθιστά φορτιστές στο αρχηγείο της FC Bayern

Mobility

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Audi με την FC Bayern Μονάχου η γερμανική εταιρία θα εγκαταστήσει 38 φορτιστές στα κεντρικά γραφεία της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας ανανεώσει τη συνεργασία τους έως το 2029 η Audi και η FC Bayern Μονάχου κάνουν το επόμενο βήμα προς την εποχή της ηλεκτροκίνησης με την συμφωνία εγκατάστασης φορτιστών στο αρχηγείο και προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της FC Bayern, Karl-Heinz Rummenigge και η Hildegard Wortmann εκ μέρους της Audi υπέγραψαν το σύμφωνο για την τοποθέτηση 38 συνολικά φορτιστών. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει πως οι υποδομές θα είναι έτοιμες για την επόμενη σεζόν της Bundesliga ώστε οι παίκτες της FC Bayern – πολλοί από τους οποίους οδηγούν το Audi e-tron – αλλά και το προσωπικό της ομάδας να μπορούν να φορτίζουν τα αυτοκίνητά τους κατά τις προπονήσεις και την παραμονή τους στα κεντρικά της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα μέσα στην επόμενη χρονιά η Audi σχεδιάζει την εγκατάσταση μεγάλου αριθμού φορτιστών και στο Allianz Arena του Μονάχου προκειμένου να διευκολύνει τους επισκέπτες και τους οπαδούς της ομάδας. Στο πλαίσιο της νέα συμφωνίας μάλιστα η Audi και η FC Bayern θα προχωρήσουν στη διεξαγωγή καμπάνιας για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς περισσότερα από τα μισά αυτοκίνητα που έχουν διατεθεί από την Audi στη FC Bayern θα είναι ηλεκτροκίνητα κάτι που σημαίνει πως οι συνολικές εκπομπές του στόλου της FC Bayern θα είναι κάτω από τα 95 γρ/χλμ. Είναι σίγουρο μάλιστα πως πολλά από τα αστέρια της ομάδας θα αφήσουν τις συμβατικές γρήγορες εκδόσεις των Audi που οδηγούν σήμερα για να επιλέξουν το νέο Audi e-tron S των 503 ίππων και σχεδόν 100 χλγμ ροπής με τις επιδόσεις supercar.

Audi etron fc bayern

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Αναβαθμίσεις για το Audi e-tron

Advertisement

Δοκιμή: Audi SQ2 TFSI Quattro

Audi RS6-R με την υπογραφή της ABT