Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Αναβαθμίσεις για το Audi Ε-Τron

Ελλάδα 19:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβαθμίσεις για το Audi Ε-Τron

Mobility

Αναβαθμίσεις για το Audi Ε-Τron

Mobility

Με κάποιες αναβαθμίσεις στο λογισμικό του E-Tron, η Audi ανανέωσε το ηλεκτρικό της SUV και πλέον το προσφέρει και με νέα στοιχεία έξτρα εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

Νέο σύστημα ψυχαγωγίας καθώς και προσθήκες έξτρα εξοπλισμού και διάκοσμου, είναι τα νέα στοιχεία του ηλεκτρικού SUV.

Η Audi παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του ηλεκτρικού SUV e-tron, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μια πλουσιότερη γκάμα σε ότι έχει να κάνει με τον εξοπλισμό άνεσης και υποβοήθησης του οδηγού, καθώς και νέες προτάσεις για το διάκοσμο της καμπίνας. Η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, είναι διαθέσιμη για παραγγελία τώρα στην αγορά της Αγγλίας, με τιμές που ξεκινούν από €66.300 για την έκδοση 50 quattro. Η πιο αξιοσημείωτη αναβάθμιση της τεχνολογίας για το e-tron είναι η προσθήκη του πλέον πρόσφατου συστήματος ψυχαγωγίας του Volkswagen Group, που ονομάζεται MIB 3. Η Audi λέει ότι προσφέρει δέκα φορές περισσότερη ισχύ επεξεργασίας και προσθέτει υποστήριξη για μια σειρά αναβαθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των πλέον ενημερωμένων εκδόσεων του συστήματος πλοήγησης αλλά και αναγνώριση φωνής για τη λειτουργία των φωνητικών εντολών.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα sat-nav του e-tron έχει πλέον τη δυνατότητα να μάθει τις συνήθειες του οδηγού στο δρόμο, προσφέροντας προτάσεις πλοήγησης βάσει προηγούμενων διαδρομών, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες κυκλοφορίας. Τα πάντα, από τον τηλεφωνικό κατάλογο του οδηγού έως τον κλιματισμό, μπορούν πλέον να λειτουργούν με φωνητικές εντολές και το αναθεωρημένο σύστημα ψυχαγωγίας e-tron μπορεί επίσης να παράγει μηνύματα κειμένου (sms) με υπαγόρευση.

Η γκάμα e-tron παρουσιάζεται με δύο νέες εκδόσεις που αφορούν στο διάκοσμο δημιουργώντας έτσι μια γκάμα πέντε εκδόσεων εξοπλισμού. Με τα υπάρχοντα μοντέλα Technik, Sport και S να συνοδεύονται πλέον από τις κορυφαίες εκδόσεις Black Edition και Vorsprung. Ο βασικός εξοπλισμός για το νέο Audi e-tron Black Edition περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, φίμε πίσω τζάμια, προβολείς Matrix LED και προσαρμοσμένα πίσω φώτα LED. Η Audi προσφέρει σε όλους τους αγοραστές e-tron δωρεάν συνδρομή 12 μηνών στην υπηρεσία e-tron, καθώς και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 1.600 χιλιόμετρα. Η προσφορές αυτές ισχύουν τόσο για το μοντέλο με τη μπαταρία των 71kWh όσο και για εκείνη με τις 95kWh.

Advertisement

Διαβάστε επίσης: Ταξίδι 300 χιλιομέτρων στην Ελλάδα, με ηλεκτρικό Audi (VIDEO)