Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόλυτη Mercedes-Benz X Class από την Carlex

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόλυτη Mercedes-Benz X Class από την Carlex

ΝΕΑ

Η απόλυτη Mercedes-Benz X Class από την Carlex

ΝΕΑ

Η Carlex Design μας έχει συνηθίσει σε εξαιρετικά προσεγμένες αναβαθμίσεις μοντέλων της Mercedes-Benz και αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρο την X-Class

Advertisement
Advertisement

Αν και η X-Class δεν γνώρισε την εμπορική επιτυχία που θα δικαιολογούσε την συνέχισή της στη γκάμα της Mercedes-Benz το πολυτελές pick-up δεν παύει να κινεί το ενδιαφέρον μιας μερίδας του αγοραστικού κοινού και όπως φαίνεται και καταξιωμένων οίκων βελτιώσεων όπως η Carlex Design.

Η Carlex μας έχει συνηθίσει σε αρκετά εξεζητημένες βελτιώσεις μοντέλων της Mercedes-Benz και αυτό ακριβώς έχει κάνει και με την X-Class Racing Green, το όνομα της οποίας προφανώς οφείλεται στην χαρακτηριστική πράσινη απόχρωση. Ωστόσο αυτό που κλέβει την ματιά από την πρώτη στιγμή είναι το πακέτο των εξωτερικών αεροδυναμικών βοηθημάτων που έχει δώσει στην X-Class μια άκρως επιθετική όψη. Τα περισσότερα από αυτά τα αεροδυναμικά πρόσθετα είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα τα οποία έχουν αφεθεί στο φυσικό τους χρώμα ώστε να δημιουργούν μια οπτική αντίθεση με την απόχρωση του αμαξώματος. Την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν οι μεγάλες ζάντες σε μαύρο χρώμα με τα εκτός δρόμου ελαστικά στα οποία είναι ευδιάκριτη η ονομασία της Carlex.

Mercedes-Benz X Class Carlex

Advertisement
Advertisement

Επεμβάσεις αντίστοιχου ύφους έχουν γίνει και στο εσωτερικό με πιο χαρακτηριστικά στοιχεία τα μπάκετ καθίσματα και τον συνδυασμό ακριβού σκουρόχρωμου δέρματος και ανθρακονημάτων στις επενδύσεις και τον διάκοσμο ώστε να τονιστεί το σπορ ύφος που έχει δοθεί στην X-Class. Η Carlex δεν αναφέρει την τιμή του πακέτου αναβάθμισης όμως αντιλαμβάνεστε πως κάτι τόσο προσεγμένο και πολυτελές σίγουρα δεν θα είναι και φθηνό.

Mercedes-Benz X Class Carlex

Διαβάστε επίσης

Advertisement

H Mercedes-AMG GT Black Series κάνει ρεκόρ στο Nurburgring (video)

Μία εντυπωσιακή Mercedes-Benz G63 AMG 6×6 προς πώληση

Advertisement

Τη νέα Mercedes C-Class την περιμένουμε έτσι ακριβώς (Render)