Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απόλαυση της ημέρας: Στο Ring με Apollo IE (+video)

Ελλάδα 18:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απόλαυση της ημέρας: Στο Ring με Apollo IE (+video)

ΝΕΑ

Η απόλαυση της ημέρας: Στο Ring με Apollo IE (+video)

ΝΕΑ

Το Apollo Intensa Emozione είναι ένα από τα πιο ακραία αυτοκίνητα που παίρνουν έγκριση τύπου για κυκλοφορία στο δρόμο και όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και το συνηθέστερο πράγμα στον κόσμο να το βλέπεις σε πίστα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός της σπανιότητας και της τιμής του, το Apollo Intensa Emozione είναι και εμφανισιακά εξώκοσμο, πράγμα που κάνει την θέαση του video, must για τους petrolheads.

Υπάρχουν μόλις 10 στον κόσμο και το συγκεκριμένο που βλέπουμε στο video, ανήκει σε έναν Σύμβουλο Επιχειρήσεων από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος φάνηκε αρκετά γενναιόδωρος (!) και το έδωσε για να γίνει το συγκεκριμένο video. Μάλιστα, φαίνεται πως ο οδηγός δεν έχει καμία διάθεση να «του πιει το αίμα», μια και όπως εξηγεί και ο host του καναλιού στο YouTube, το αυτοκίνητο είναι ακόμα άστρωτο, εκτός από πανάκριβο (με τιμή που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ) και δεν υπήρχε λόγος να «εμπλακεί» σε κάποια «κόντρα» μια και η πίστα ήταν ανοιχτή για το κοινό.

Advertisement
Advertisement

Το Apollo IE εξελίχθηκε από κοινού με την HWA, μια έμπειρη γερμανική αγωνιστική ομάδα που κάποτε άνηκε στην Mercedes-AMG. Η ισχύς προέρχεται από έναν ατμοσφαιρικό V12 6,3 λίτρων με προέλευση από τη Ferrari, ο οποίος έχει τροποποιηθεί εκτενώς και αποδίδει 780 ίππους και 759 Nm ροπής. Πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου στο video, βλέπουμε έναν από τους οδηγούς εξέλιξης της εταιρείας, ενώ στον πίνακα οργάνων βλέπουμε και το όνομα του ιδιοκτήτη. Η εικόνα αλλά και ο ήχος του αυτοκινήτου στην πίστα, είναι τα στοιχεία που κάνουν το video αξιοπρόσεκτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Apollo Project Evo είναι όσο πιο ακραίο μπορεί να γίνει
Απίστευτο! Δύο νεκροί σε τροχαίο με εμπλοκή αγέλης αγριογούρουνων! (+video)
Ένα Nissan Juke Hybrid με άγριες διαθέσεις (+video)