Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η απίστευτη εμπειρία… ήχου σε ένα αυτοκίνητο

Ελλάδα 13:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η απίστευτη εμπειρία… ήχου σε ένα αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Η απίστευτη εμπειρία… ήχου σε ένα αυτοκίνητο

ΝΕΑ

Για πρώτη φορά η CUPRA θα συνεργαστεί με την κορυφαία σε συστήματα ήχου εταιρεία Sennheiser με σκοπό να προσφέρει στους επιβάτες μία μοναδική εμπειρία ηχητικής απόλαυσης…

Advertisement
Advertisement

Η CUPRA λάνσαρε πρόσφατα το νέο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο με την ονομασία Tavascan. Ένα όχημα ελευθέρου χρόνου που ενσωματώνει πάνω του τεχνολογία και χαρακτηριστικά που το καθιστούν πολύ ξεχωριστό. Το Tavascan θα πλαισιώσει το Born το οποίο ήδη κυκλοφορεί στους δρόμους ενώ όπως η ίδια η μάρκα έχει αποκαλύψει τα επόμενα δύο χρόνια θα προσθέσει άλλα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, το Terramar και το UrbanRebel.

Αναφορικά με το Tavascan, θα το δούμε το 2024 και η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο του Anhui του Ομίλου VW που βρίσκεται στην Κίνα. Εκτός από τα… κλασικά με κινητήρες, αυτονομία κ.λπ. οι άνθρωποι της CUPRA δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στην τεχνολογία και στο… ηχοσύστημα.

Είναι κάτι που βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά από όλους τους κατασκευαστές καθώς οι πελάτες που καταναλώνουν πολλές ώρες τη ημέρα εντός του αυτοκινήτου, επιθυμούν να απολαμβάνουν μουσική που παράγεται από ένα ποιοτικό ηχοσύστημα.

Advertisement
Advertisement

Κορυφαία συνεργασία

Μπορεί να ακούγεται λεπτομέρεια αλλά η πραγματικότητα είναι πως όλοι θέλουν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική όταν κινούνται, πόσο δε όταν είναι κολλημένοι στην κίνηση. Το Tavascan είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που διαθέτει σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας αποτελούμενο από 12 ηχεία.

Το συγκεκριμένο έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Sennheiser η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του ήχου περισσότερα από 75 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι να παράγεται ένας εξαιρετικός ήχος που «ταξιδεύει» τους επιβάτες με την ποιότητα, προσφέροντας μία μοναδική και μάλιστα καθημερινή εμπειρία…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Rezvani Hercules 6×6: Ζητείται πλούσιος και ιδιότυπος ιδιοκτήτης
Τα νέα της πιάτσας, 381…
Σε δημοπρασία η Ferrari F40 θρυλικού πιλότου της Formula 1