Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mansory ασχολήθηκε με την Aston Martin DBX

Ελλάδα 3:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mansory ασχολήθηκε με την Aston Martin DBX

ΝΕΑ

H Mansory ασχολήθηκε με την Aston Martin DBX

ΝΕΑ

Αν και θα έπρεπε να λέγεται «Man-sorry» μετά από αυτά που κάνει στην Aston Martin DBX, η οποία από ένα πολύ όμορφο SUV, γίνεται υποψήφιο για πρωταγωνιστικό ρόλο σε κακό remake Mad Max.

Advertisement
Advertisement

Με κιτ που τονίζει το πλάτος του αμαξώματος, με χαμηλωμένη διαδρομή ανάρτησης και δύο πίσω αεροτομές, η πρόταση της Mansory μάλλον ξεπερνά τα όρια της ευπρέπειας.

Η Mansory είναι γνωστή για τις εκθετικά παράτολμες δημιουργίες της, αν και στα τελευταία δείγματα γραφής, φάνηκε να είναι πιο «κρατημένη» ως προσέγγιση. Όμως, η συγκεκριμένη έκδοση της Aston Martin DBX δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε. Το SUV της Aston διέθετε έτσι και αλλιώς, ένα χαμηλό προφίλ με μικρή –για SUV_ απόσταση από το έδαφος. Η Mansory όμως, μάλλον δεν το βρήκε αρκετό.

Advertisement
Advertisement

Το SUV με τις αυξημένες διαστάσεις, έχει τροχούς 24 ιντσών που το κάνουν ακόμα πιο ακραίο στην όψη, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό σύνολο με πολλά νέα εξαρτήματα από ανθρακόνημα. Επεμβάσεις όμως έκανε η Mansory και στον κινητήρα, στέλνοντας την ισχύ στους 800 ίππους– από τους 550 της εργοστασιακής μορφής, με κύριο στοιχείο την αντικατάσταση των turbo με δύο μεγαλύτερα.

Η Mansory αναφέρει ότι η DBX της μπορεί να φτάσει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα είναι 325 χλμ./ώρα. Στο εσωτερικό, ο βελτιωτικός οίκος έχει προσθέσει φωσφοριζέ κίτρινες πινελιές να κάνουν αντίθεση με το μαύρο και το ανθρακόνημα που καλύπτει πάρα πολλές επιφάνειες. Λεπτομέρειες για το κόστος των μετατροπών, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν και όπως συνηθίζει η Mansory, κάνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις μόνο σε πραγματικά ενδιαφερόμενους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Aston Martin και η GP «υπογράφουν» το νέο εντυπωσιακό ρολόι
Η Μελίνα, η Φαίδρα και η αντιζηλία με μία Aston Martin (+video)
Δικαστικό «χαστούκι» της Ferrari στη Mansory

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement