Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mansory «αγριεύει» το Audi RS7

Ελλάδα 23:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Mansory «αγριεύει» το Audi RS7

ΝΕΑ

H Mansory «αγριεύει» το Audi RS7

ΝΕΑ

Η Mansory παρουσίασε μια σειρά από αναβαθμίσεις που προτείνει για το Audi RS7 Sportback, με αυτές του εσωτερικού, να σηκώνουν πολλή κουβέντα…

Advertisement
Advertisement

Το Audi RS7 Sportback, δεν είναι από τα αυτοκίνητα που χρειάζονται κάτι για να αναδειχτούν, μια και από την εργοστασιακή του κιόλας μορφή, είναι αρκούντως εντυπωσιακό.

Οι αναβαθμίσεις της Mansory ξεκινούν στο μπροστινό μέρος, όπου στο RS7 έχουν τοποθετηθεί νέες πινελιές από ανθρακόνημα γύρω από τη μάσκα, καθώς και από το ίδιο υλικό είναι και το χαμηλό σπόιλερ. Κατά μήκος των πλευρών του RS7 βρίσκουμε προεκτάσεις των μαρσπιέ και καλύμματα καθρεπτών από ανθρακόνημα. Το παράδειγμα που απεικονίζεται είναι επίσης να κουνάει ένα σύνολο μαύρων τροχών με μπλε ζάντες που βρίσκονται πάνω από ένα σετ μπλε δαγκάνες φρένων.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου υπάρχει ένας νέος διαχύτης που είναι επίσης κατασκευασμένος από ανθρακόνημα, μια λεπτή αεροτομή και διακριτικές απολήξεις στην εξάτμιση. Αν οι επεμβάσεις του αμαξώματος σας φαίνονται συγκρατημένες, πρέπει να δείτε και την καμπίνα για να «έρθετε στα ίσια σας». Το συγκεκριμένο RS7 ξεχειλίζει από το συνδυασμό του φωτεινού μπλε και μαύρου δέρματος που καλύπτει τα πάντα, από τα καθίσματα, το τούνελ μετάδοσης, τις επενδύσεις των θυρών, την κεντρική κονσόλα και το ταμπλό.

Η Mansory θα προσφέρει επίσης κάποιες αναβαθμίσεις για τον κινητήρα του RS7, όπως τροποποιημένα turbo, σπορ φίλτρο αέρα, διαφορετικό πρόγραμμα στον εγκέφαλο και εξάτμιση υψηλής απόδοσης. Με αυτές τις αλλαγές, ο 4λιτρος twin-turbo V8, φτάνει την απόδοση των 769 ίππων και τα 1.000 Nm ροπής, στοιχεία που του επιτρέπουν να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η εκρηκτική Mercedes-AMG S63 με την υπογραφή της Mansory
Στα χέρια του Ken Block το πρωτότυπο Audi Sport Quattro 002 (+video)
To Audi RS7 με 975PS και ξεχωριστό wrap

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement