Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ανοησία στα καλύτερά της με Tesla Cybertruck (+video)

Ελλάδα 8:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ανοησία στα καλύτερά της με Tesla Cybertruck (+video)

ΝΕΑ

Η ανοησία στα καλύτερά της με Tesla Cybertruck (+video)

ΝΕΑ

Η τεχνολογία έχει λύσει τα χέρια σε όλο τον πλανήτη και όσο πάει και εξελίσσεται. Στα χέρια μερικών όμως, μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνη.

Advertisement
Advertisement

Οι συσκευές και τα αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους, κάνοντας τη ζωή τους πιο άνετη και πιο εύκολη. Τι συμβαίνει όμως, όταν δύο τόσο ανεπτυγμένα τεχνολογικά προϊόντα πέσουν στα λάθος χέρια;

Όταν η Apple λάνσαρε τα νέα της ακουστικά εικονικής πραγματικότητας, τα Apple Vision Pro VR, σίγουρα δεν περίμενε να γίνει τέτοια κακομεταχείριση. Μάλιστα, για να είναι καλυμμένη, έγραφε στις οδηγίες πως δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν εν ώρα οδήγησης και άλλων παρόμοιων δραστηριοτήτων.

Τον περασμένο μήνα δημοσιοποιήθηκαν βίντεο στο X (πρώην Twitter), όπου δύο άνθρωποι προσπάθησαν με το headset εικονικής πραγματικότητας της Apple να οδηγήσουν το ημί-αυτόνομο Tesla Cybertruck.

Υπενθυμίζουμε, ότι η συσκευή του αμερικανικού κολοσσού τεχνολογιών, σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις τον πραγματικό κόσμο γύρω σου ενώ τη φοράς.

Advertisement

Ωστόσο, η προειδοποίηση της Apple για τη χρήση της συσκευής δεν εμπόδισε δύο κατόχους Cybertruck να κάνουν ένα άκρως επικίνδυνο πείραμα. Συγκεκριμένα, πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να φορούν τα Vision Pro VR και να… οδηγούν το pickup της Tesla.

Το ένα άτομο βιντεοσκοπήθηκε για κακή του τύχη από μέλος του Υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ, την ώρα που είχε ενεργοποιημένη την ημι-αυτόνομη οδήγηση του Cybertruck και φορούσε το headset.

Advertisement

Το δεύτερο άτομο είναι πιο προκλητικό, διότι βιντεοσκοπήθηκε μόνο του και μάλιστα ο ίδιος το ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ονομάζεται Ντάντε Λεντίνι και για να δικαιολογηθεί, δήλωσε στο «Quartz» ότι το βίντεο ήταν ένα «αστείο» που έκανε με τους φίλους του.

Advertisement

Τελικά, έχει όριο η ανθρώπινη βλακεία; Ή απλά είναι τόσο ανόητοι που δεν αντιλαμβάνονται το πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Όλες οι λεπτομέρειες του Tesla Cybertruck (τιμές, video)
Το Cybertruck προκαλεί νέο «πονοκέφαλο» στο Μασκ!
Αμφιβολίες για το πόσο ασφαλές είναι το Tesla Cybertruck (+video)