Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ανανεωμένη BMW Z4 έχει στάνταρ το M Sport Pack

Ελλάδα 18:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ανανεωμένη BMW Z4 έχει στάνταρ το M Sport Pack

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη BMW Z4 έχει στάνταρ το M Sport Pack

ΝΕΑ

Η BMW συνεχίζοντας το ντεμαράζ αποκαλύψεων, έδωσε στη δημοσιότητα και τη νέα Z4 η οποία θα έχει πιο σπορ εμφάνιση και το M Sport Pack στο βασικό της εξοπλισμό.

Advertisement
Advertisement

Η τρίτη γενιά του διάσημου γερμανικού roadster αποκτά νέα εμφάνιση και ακόμα πιο σπορ οδηγικό προφίλ.

Πέραν της εμφάνισης, το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιες αλλαγές στην απόδοση, ούτε και στις εκδόσεις κυβισμού με τις οποίες θα είναι διαθέσιμο. Για το νέο της μοντέλο, η BMW κάνει λόγο κα επέκταση στη γκάμα των στοιχείων του βασικού εξοπλισμού, καθώς προστίθενται κάποια νέα δεδομένα. Το πακέτο M Sport είναι πλέον μέρος του βασικού εξοπλισμού της Z4 sDrive30i που είναι η έκδοση με τον κινητήρα των δύο λίτρων. Οι εισαγωγές αέρα εμπρός, είναι πλέον τρεις και παραπέμπουν οπτικά στα μοντέλα της M γκάμας, ενώ ανασχεδιασμένη είναι και η μάσκα της BMW.

Advertisement
Advertisement

Στο φρεσκάρισμα της εικόνας του μοντέλου, παίζουν σημαντικό ρόλο οι ολοκαίνουργιες ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 19 ιντσών, η σχεδίαση των οποίων είναι για αποκλειστική εφαρμογή στο συγκεκριμένο μοντέλο της BMW. Ο σχεδιασμός με ακτίνες διαμόρφωσης V και το ματ –Jet Black– φινίρισμα, μαζί με το γυαλιστερό στεφάνι του περιγράμματος ολοκληρώνουν αισθητικά την εικόνα. Διαφορετική είναι η διάσταση των ελαστικών εμπρός και πίσω (255/35 ZR19 εμπρός- 275/35 ZR19 πίσω), κάτι που και αυτό με τη σειρά του, παίζει το ρόλο του στη διαμόρφωση του συνολικού σπορ προφίλ.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης του μοντέλου, έχουμε και τρεις νέες επιλογές χρώματος για το αμάξωμα (Thundernight Μetallic, Portimao Blue Μetallic και Skyscraper Grey Μetallic), ενώ κάνουν πρεμιέρα στο μοντέλο και τα M Shadowline Lights που θα είναι διαθέσιμα μόνο με τα προαιρετικά Adaptive LED φώτα. Στο εσωτερικό παραμένει η διάθεση να έχει ο οδηγός τον πρώτο λόγο, με την «κλίση» της κεντρικής κονσόλας προς τη μεριά του, ενώ τη σπορ διάθεση τονίζουν και τα σπορ καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα. Το δέρμα είναι το κυρίαρχο υλικό στην καμπίνα και το συναντάμε σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες με τις οποίες έρχεται σε επαφή ο οδηγός και ο συνοδηγός.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες, η βασική έκδοση του μοντέλου θα συνεχίσει με το δίλιτρο turbo κινητήρα που αποδίδει 258 ίππους και 400 Nm ροπής, στην έκδοση sDrive30i. Η μεγαλύτερη έκδοση, είναι η M40i Z4 που έχει το εξακύλινδρο σε σειρά σύνολο με χωρητικότητα 3,0 λίτρων και απόδοση 387 ίππους κα 500 Nm ροπής. Αμφότερες οι επιλογές κινητήρα, συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων, ενώ η τελική τους ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Η νέα BMW Z4, θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες από το Νοέμβριο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Η BMW XM έχει έως 748 άλογα (+video)
Μικρές αναβαθμίσεις για τα R1250R και R1250RS από την BMW Motorrad
Η απόλυτη BMW X4 είναι της Manhart

Advertisement

 

 

 

Advertisement