Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η AMG και ο Will.I.Am ετοίμασαν one-off ηλεκτρικό κουπέ

Ελλάδα 19:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η AMG και ο Will.I.Am ετοίμασαν one-off ηλεκτρικό κουπέ

ΝΕΑ

Η AMG και ο Will.I.Am ετοίμασαν one-off ηλεκτρικό κουπέ

ΝΕΑ

O γνωστός ράπερ, δημιουργός των Black Eyed Peas, εκτός από μουσικός και επιχειρηματίας είναι πρεσβευτής της AMG όσον αφορά τα ηλεκτρικά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Κλήθηκε λοιπόν να σχεδιάσει ένα one off ηλεκτρικό κουπέ, το οποίο θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 5 Μαΐου.

Σύμφωνα με το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα, τόσο από την πλευρά του μουσικού, όσο και από την γνωστή φίρμα, βλέπουμε έντονο το ρετρό στοιχείο στο ηλεκτρικό κουπέ. Διαθέτει στρογγυλούς προβολείς, φωτιζόμενη μάσκα με διακριτικά σώματα LED και παραφουσκωμένο καπό, όπως θα το ήθελε ο δημοφιλής καλλιτέχνης για… προσωπική χρήση. Άλλωστε ο σκοπός του πρωτότυπου μοντέλου δεν είναι να αρέσει στον πολύ κόσμο αλλά να τραβήξει τα βλέμματα με την μοναδικότητα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του.

Advertisement
Advertisement

Το… Will.I.AMG όπως αποκαλείται, θυμίζει κάτι από S-Class, ή καλύτερα από E-Class Coupe, είναι αμιγώς ηλεκτρικό και αμέσως μετά την αποκάλυψη του θα δημοπρατηθεί. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν σε σχολές για ανάπτυξη προγραμμάτων μηχανολογικού ενδιαφέροντος. Το μήνυμα και ο σκοπός είναι η εξεύρεση λύσεων για το αύριο της αυτοκίνησης, όπως η αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και το κόστος στην εξέλιξη και την κατασκευή τους.

Το ιδιαίτερο ηλεκτρικό λοιπόν θα αποκαλυφθεί την ερχόμενη Πέμπτη και μέλλει να δούμε αν η υπόλοιπη σχεδίαση εμπεριέχει όλη αυτή την ιδιαιτερότητα για την οποία μας προϊδεάζει το teaser με το εμπρός τμήμα του. Σίγουρα πάντως θα φέρει τη σχεδιαστική πινελιά του Will.I.Am από άκρη σε άκρη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ριζική ανανέωση για την Mercedes G-Class
Mercedes: Οι πωλήσεις πέφτουν, τα ηλεκτρικά ανεβαίνουν
Mercedes-AMG: Στην Ελλάδα η νέα SL (+τιμές)