Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alpine A110 σε περιπολίες

Ελλάδα 16:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Alpine A110 σε περιπολίες

ΝΕΑ

Η Alpine A110 σε περιπολίες

ΝΕΑ

Η Alpine A110 είναι το νέο αυτοκίνητο της Γαλλικής αστυνομίας, η οποία έχει παραγγείλει συνολικά 26 και τώρα, παρέλαβε τα δύο πρώτα.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα και ως περιπολικό, το μοντέλο της Alpine είναι πανέμορφο και παράλληλα τονίζει την «ισχύ καταστολής» με τις δυναμικές του επιδόσεις.

Τον Οκτώβριο το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας παρήγγειλε 26 Alpine A110 για τις ανάγκες της Εθνικής Χωροφυλακής. Τα δύο πρώτα από αυτά τα A110 παραδόθηκαν δείχνοντάς μας το νέο πρόσωπο της γαλλικής υπηρεσίας επιβολής του νόμου. Η Εθνική Χωροφυλακή είναι η γαλλική αστυνομία που είναι υπεύθυνη για μικρές πόλεις και αγροτικές περιοχές με λιγότερους από 20.000 κατοίκους.

Τα περιπολικά A110 παραδίδονται σε μπλε χρώμα, ενώ στην οροφή και στις πλευρές, υπάρχουν ρίγες και λεκτικά που προσδιορίζουν το ρόλο του αυτοκινήτου. Μπροστά και πίσω, τα αντανακλαστικά αυτοκόλλητα καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες, ενώ ο φάρος στην οροφή, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ρόλο του αυτοκινήτου. Εντυπωσιακό είναι και το ότι η Γαλλική αστυνομία παράγγειλε τα αυτοκίνητα, όχι με τις «βασικές» 17άρες ζάντες αλλά με τις 18άρες που είναι μέρος του έξτρα εξοπλισμού.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Ξύλο» μεταξύ Porsche 718 Cayman, Alpine A110S και GR Supra (+video)
Ανανέωση και αναβαθμίσεις για την Alpine A110
Γαλλική Αστυνομία: Φουλ… της ενίσχυσης με Alpine A110

Advertisement

 

 

Advertisement