Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Tonale σε spider και pickup;

Ελλάδα 16:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alfa Romeo Tonale σε spider και pickup;

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Tonale σε spider και pickup;

ΝΕΑ

Ακόμα δύο εκδοχές της Alfa Romeo Tonale που δεν ζητήσαμε, αλλά ο γνωστός δημιουργός από την Ουγγαρία δημοσίευσε τα ψηφιακά του έργα.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα, η νέα Alfa Romeo Tonale είναι ένα σημαντικό μοντέλο για τη μάρκα, μιας και πρόκειται για μια “επανεκκίνηση”. Το ιταλικό crossover παρουσιάστηκε πρόσφατα και έκανε μεγάλη εντύπωση στο ευρύτερο κοινό, ακόμα και σε ανεξάρτητους σχεδιαστές. Μάλιστα, οι τελευταίοι δημιούργησαν τις δικές τους εκδοχές, που βασίζονται στη νέα Tonale.

Αναλυτικότερα, η επίσημη αποκάλυψη της νέας Alfa Romeo Tonale έφερε στο φως της δημοσιότητας τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του X-Tomi Design με το ιταλικό μοντέλο να φοράει το λογότυπο του τετράφυλου τριφυλλιού. Ακόμα, αρκετές φήμες κυκλοφόρησαν για την coupe έκδοση της Tonale, κάτι που σχεδίασε πάλι ο X-Tomi Design. Τέλος, ο ίδιος ο δημιουργός δημοσίευσε άλλες δύο εκδοχές: spider και pickup.

Στην πρώτη περίπτωση, η Tonale… χάνει την οροφή της και φυσικά όλα τα υπόλοιπα έχουν μείνει ως έχουν. Αυτή η εκδοχή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς λίγες είναι οι εταιρείες που προχωρούν στην κατασκευή cabrio SUV. Ωστόσο, η λέξη spider, εφόσον κολλήσει δίπλα σε Alfa Romeo, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα όμορφο. Επίσημα, η ιταλική φίρμα είναι σχεδόν απίθανο να κατασκευάσει την Tonale σε “ανοιχτή” έκδοση, αλλά εάν γινόταν τότε αυτή θα ήταν η τελική της μορφή.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα μια περίπτωση που δεν πρόκειται να δούμε, είναι αυτή της Tonale σε pickup έκδοση. Παρόλαυτά, ο δημιουργός από την Ουγγαρία είπε να μας δώσει μια ψηφιακή γεύση για το πώς θα μπορούσε να είναι. Σε αυτή την περίπτωση, επέλεξε το επαγγελματικό όχημα να φέρει την έκδοση Veloce, η οποία εκτός από εξοπλισμό έχει και μεγαλύτερη απόδοση. Ένα όχημα αυτής της κατηγορίας, θα περιμέναμε να ήταν και λίγο πιο ψηλό σε σχέση με την απλή έκδοση, αλλά η Ιταλίδα αποφάσισε να μείνει στο… ύψος της και να πατάει στην χαρακτηριστικές ζάντες της φίρμας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιστρέφει η Alfa Romeo Giulietta;
Ποια είναι η νέα μικρή Alfa Romeo που ετοιμάζεται;
Επίσημο: Αυτή είναι η Alfa Romeo Tonale (+video)

 

Advertisement